Van olyan hogy ciki munka vagy munkahely?
Kérlek kíméljetek egy-két "szakma" megnevezésétől.
Úgy érzem hogy ciki a munkahelyem. Amikor elmondom az ismerőseimnek hogy hol dolgozom, először nem szólnak semmit mert nem tudnak mit mondani, aztán csak annyit kérdeznek, hogy jó ott?
Olyan cikinek érzem...:(
sok lenézett munka van, sajnos.
amik jogosan megvetendőek sztem: BKV ellenőr (sztem senki sem úgy megy neki az életnek, h én ellenőrként akarok megöregedni)
biztiőr. a legtöbb helyen csak dísznek vannak, kis nyurga fiatal csávók, akik sírva rohannának a WC-be, ha egy cigánybanda balhét csinálna a boltban, intézményben.
egyébként a többi, legális, erkölcsös munka nem ciki. a semmittevés sokkal nagyobb szégyen. nekem is elég lenézett munkám van, de élni kell valamiből.
Ugyan már, annyian hivattunk többre, mint amit ténylegesen el is értünk. Tudok villamosvezetőről három diplomával. Egy másikról, akinek csak egy van: egyiptológus. Múltkor beszélgettem egy sráccal, aki a Szigetre ment biztonságisnak... négy diplomája van, három OKJ-s szakmája, egyéb papírok, amik a fentiekhez kellettek, és ha jól értettem, a srác még nem töltötte be a harmincat. Taníthatna iskolában, mert ahhoz is van papírja, de nem kap vele munkát, ezért megy féken tartani a piás tömeget a fesztiválokra. Jó, mi?
Rám mindig azt mondták, hogy egy jó képességű, jó eszű lány vagyok. És mire vittem a jó eszemmel? Ruhaboltokban keresek állást.
Ellenőrnek lenni is csak azért volna ciki, mert tele vagyunk rossz tapasztalatokkal. Én mindig kedves vagyok és mosolygós hozzájuk is, de állandóan bunkók velem. Persze, hogy nem szívesen melóznék úgy, hogy hiába mosolygok, az emberek legszívesebben leköpnének dühükben... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!