Van olyan hogy ciki munka vagy munkahely?
Kérlek kíméljetek egy-két "szakma" megnevezésétől.
Úgy érzem hogy ciki a munkahelyem. Amikor elmondom az ismerőseimnek hogy hol dolgozom, először nem szólnak semmit mert nem tudnak mit mondani, aztán csak annyit kérdeznek, hogy jó ott?
Olyan cikinek érzem...:(
Mármint a munka a "ciki" vagy ahol csinálod? Vannak rossz hírű cégek, üzletek, lehet erre gondoltak nem?
De amúgy munkakeresőben vagyok, és alig találok valamit. Menedzser asszisztensi szakmám van, nyelvvizsgám stb. és sehova sem kellek. Most beadtam egy áruházba a papírom: pénztáros, és csemegepultos lehetek. Apám anno mindig azt mondta hogy "Tanuljál mert mehetsz a Tescoba párizsit szeletelni" és tanultam, ehhez képest most vagdoshatom a párizsit....Nekem pl ez kicsit ciki, főleg hogy rengeteg ismerős jár oda és majd őket is ki kell szolgálnom.
Akinek büdös meg a ciki a munka és a dolgozás annak minden munkakör és munkahely az.
ennyi.
A munkát nem szégyellni kell.
"Cikinek számít pl kisebbségi csoportba tartozó emberekkel dolgozni?"
- Akinek ez ciki, az hülye. Valószínűleg ugyanez a hülye máskor arról szónokol, hogy a cigányok egyike sem akar dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!