Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kimenjek Amerikába dolgozni?

Kimenjek Amerikába dolgozni?

Figyelt kérdés

Itthon mosogatóként dolgozom, mondanom sem kell bagóért!

Lenne aki segítene kimenni és ott kinn is lennének ismerősök. Nyelvtudás híján csak olyan helyre tudok menni, ahol nem kell és adnak szállást, meg küldenek repülőjegyet!

Féltem a kapcsolatom és félek a távolságtól meg hogy mi lenn.

23 éves vagyok, tanult, illetve nem tudtam a fősulim befejezni, nincs miből.

Pénzt szeretnék gyűjteni, mert adósságom is van.

Más menne, ha tudna, illetve ebben a helyzetben nekem megoldás lenne szerintetek?

2009. júl. 17. 22:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
42%

Menj!

Háthaszerencséd lesz, max lesz egy potyautad ha mégse.

De azért áruld el nekem, a mai világban, amikor kb ez már amolyan alap, hogy afrászban lehetséges, hogy te 23 évesen nem beszéled akár felső szinten is az angolt ? Én ezen úgy tudok csodálkozni ......

2009. júl. 18. 08:46
 22/29 anonim ***** válasza:
62%
Kerdezo, nem a kerdesemre valaszoltal. Te okosozol itt, mikor valoszinuleg reszben a te hibad, hogy ide jutottal, de ebbe ne menjuk bele. Azt kerdeztem, hogy miert nem mesz legalisan az EU-ba dolgozni, mikor szabad az ut? Ha meg nemetet tanultal, ott van Ausztria, Nemetorszag, akar Svajc is. Raadasul sokkal kozelebb lennel a csaladodhoz. Ez nem logikusabb dontes? Na, mindegy, majd meglatod, hogy Amerika nem olyan, ahogy elkepzeled. Ne adj arra, aki itt elte le az eletet...te vagy a nagyokos, ugyhogy erre majd rajossz. Mindenki a maga karan tanul.
2009. júl. 18. 09:36
 23/29 A kérdező kommentje:

Ott élted le az életed?

Még nem egészen!

Amúgy annak, aki azon csodálkozik, hogy nem beszélem felső fokon az angolt, annak csak azt tudom üzenni, hogy lépjen a földre és nézze már meg, hogy milyen a magyar oktatás és, hogy a diákok hány százaléka tud idegen nyelvet!!!

A többség még alap szinten sem beszél semmit!!!

Szóval ne csodálkozz!

A kioktatást kösz, sajnos segíteni megint nem segített senki!

2009. júl. 18. 13:21
 24/29 anonim ***** válasza:
75%
Milyen segitseget varsz, mikor kioktatod a hozzaszolokat? Velemenyt akartal vagy a sajat igazadat visszahallani? Aki ilyen stilusban beszel, az ugyanolyat kap vissza. Meg nem eltem le teljesen az eletemet, akkor mar nem tudnek irni. Ennyit tudtal kiemelni a hozzaszolasombol, mikor ez volt a legjelentektelenebb reszlete. Vedd eszre, hogy nem bantasbol irnak neked, hanem segitsegbol. Ha attol jobban erzed magad, irjuk azt, hogy gyere nyugodtan, itt minden szep es jo, csak ez nem igaz, szoval minek csapjunk be?
2009. júl. 18. 19:34
 25/29 A kérdező kommentje:

Én nem hiszem, hogy ott minden szép és jó. Pont ellenkezőleg gondolom!

Csak nem mindegy, hogy ott egy mosogatói állásért is hetente kapnék annyit, mint itthon havonta.

Engem csak a pénz keresés motivál és nem AMERIKA!

Nekem Amerika nem az álmokat jelenti!

2009. júl. 18. 20:03
 26/29 anonim válasza:
82%
Én sem azért írok, hogy leszóljalak vagy belédkössek, de be kell látni, hogy az olyan emberek miatt, mint te volt sokáig Magyarország vízumköteles. Ezért fizettetek magas vízum díjat és ezért utasítottak el annyi embert, akik nem akartak mást, mint a világot jobban megismerni. Mivel többen maradnak az USA-ban, annál kevésbé bíznak meg az adott országban, tehát az ország polgárai az országot járatják le ezzel az illegális tartózkodással és még az is lehet, hogy egyszer újra vízumkényszer lesz, de persze a kérdező csak magára gondol, mint a többiek is, akik a könnyű utat választották. Mindenkinek lenne lehetősége, hogy kimenjen és illegálisan kezdjen el dolgozni. Tudod, hogy sokan miért nem teszik? Mert még van olyan ember, aki tisztességes akar maradni.
2009. júl. 19. 06:27
 27/29 A kérdező kommentje:

Van, és ne te döntsd el, hogy ki tartozik közéjük!

De vajmi kevesét a mai világban a tisztesség, abból nem tudok számlát befizetni!

Szegény Magyarország!

Minek akarnám pont én csiszolni a megkopott hírnevét, ha már mások befeketítették! És nem a kivándorló feketemunkásokra gondolok!

2009. júl. 19. 08:06
 28/29 anonim válasza:
Szia! Már kimentél? Bejött neked? Fejleményeket kérünk...
2009. aug. 10. 01:18
 29/29 A kérdező kommentje:

Hello!

Nem mentem ki dolgozni, mert elhelezkedtem egy sörözöben, ami már elfogadható munkát és keresetet jelenet számmomra!

Most elégedett vagyik, lekopogom. Nemm keresem magam halálra, de tetszik és kapok rosszul.

Köszi, hogy érdeklődtetek, méh, ha csak példának szántatok akkor is! :)

2009. aug. 12. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!