Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen megbízható MLM cégek...

Milyen megbízható MLM cégek vannak Magyarországon? MLM céghez ingyenes a belépés?

Figyelt kérdés

2012. júl. 24. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 Tóth_Lajos válasza:
innen lehet válogatni: [link]
2013. okt. 12. 23:25
 62/64 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem ebben az egész eszmecserében,hogy miért kell egy céghez hasonlítani az összes MLM céget!?

Ha egy fodrász elrontotta a hajad,akkor szidod az összeset?

Hagyjuk már ezt az elvetemült hozzáállást...

Az itt a probléma,hogy az emberek nagy része keveri a piramist az MLM-mel.A piramis az,ami illegális és a tetején ott ül a fáraó,aki olykor több ezer embert vett hülyére.

Aztán ott van az MLM.Ez egy termékre,termékcsoportra vagy szolgáltatásra épülő értékesítési rendszer.

A következő nagy tévhit:Aki MLM cégnél dolgozik,az átveri az összes ismerősét.Igen,valóban lehet ezt így is csinálni,de aki korrekt és hosszú távon szeretné csinálni,az nem ver át senkit,másrészt pedig elmondja a pozitív tulajdonságok mellett a negatívokat is.

Emellett jönnek itt az érdekesebbnél érdekesebb sztorik az előre befizetett regisztrációért stb...Az MLM-nek pont az a lényege,hogy ingyen csatlakozhasson hozzájuk mindenki.

1-1 cégnél fordul elő az,hogy kérnek egy jelképes összeget az oktatásokért vagy hasonló dolgokért.

De a tévhitekkel ellentétben,ez nem több százezres nagyságrendű összeg...Egyetlen cégről tudok,ahol közel a minimálbért kell befizetni az elején.

Az a nagy helyzet itt az oldalon és az életben is,hogy általában azok szidják az mlm cégeket,akik vagy át sem látják a működését,vagy belebuktak.Az utóbbinak általában az az oka,hogy nem csinálnak semmit,de a fizetésért sorba állnak.

Nekik üzenném,hogy ha a kacsa nem tud úszni,nem a víz a hülye :)

És a végére(csak,hogy ne érhessenek ezért vádak)leírok egy kis saját tapasztalatot is:

Elkezdtem dolgozni egy értelmes,hasznos és pénzbe nem kerülő szolgáltatást értékesítő mlm-nél dolgozni 2 éve.A cégnek 0 Ft-ot kellett fizetnem.Egyetlen nagy kiadásom volt,az a PSZÁF vizsga,ami 28.000Ft volt.Ezt egyébként állambácsi pénztárcájába kellett utalom.

Soha egyetlen embert sem vertem át és ezen továbbra sem kívánok változtatni.Ennek két oka van:

-korrekt embernek tartom magam és nem egy gátlástalan csalónak,aki csak a dollárjeleket látja maga előtt

-hosszú távon fogom ezt csinálni és akarom 1-2 éven belül megváltani a világot.Nem az a célom,hogy mindenkit átverjek és rövid idő alatt viszonylag nagy jövedelemmel a zsebemben elhagyjam az országot és hasonlók...

Nem szoktam a pénzzel hencegni,ezen most sem fogok változtatni.Pontos számokat nem fogok mondani sem itt,sem levélben(ha esetleg valaki írna)

Lényegesen többet keresek,mint amennyit építészmérnökként keresnék(mert,hogy ez a végzettségem) és nem kell a sok építőiparban tevékenykedő szakképzett idiótával együtt dolgoznom,akiket a sikkasztáson kívül más nem érdekel.

Aki akar,nyugodtan lepontozhat,csalónak nevezhet,vagy aminek csak akar.Megmondom őszintén,hogy nem érdekel.Először is azért,mert nem akarom megváltoztatni az emberek hozzáállását az mlm cégekhez,másrészt pedig én teljesen jól érzem magam a bőrömben. :)

2013. dec. 5. 22:56
 63/64 anonim ***** válasza:

"Elkezdtem dolgozni egy értelmes,hasznos és pénzbe nem kerülő szolgáltatást értékesítő mlm-nél dolgozni 2 éve."

Bocs,ezt a mondatot javítanám,mert egy picit értelmetlenül fogalmaztam meg.Tehát:

Elkezdtem dolgozni egy értelmes,hasznos és pénzbe nem kerülő szolgáltatással foglalkozó cégnél 2 éve

2013. dec. 5. 23:09
 64/64 bajnokfiu válasza:
Miért kérdezted?
2014. júl. 8. 15:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!