Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen megbízható MLM cégek...

Milyen megbízható MLM cégek vannak Magyarországon? MLM céghez ingyenes a belépés?

Figyelt kérdés

2012. júl. 24. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 Tóth_Lajos válasza:

3 fontos dolog van, amit meg kell nézned, amiről tájékozódnod kell előzetesen:

• A cég

• A termék/szolgáltatás

• A szponzor

[link]

2012. dec. 30. 19:39
 52/64 anonim ***** válasza:
26%

Kedves Tóth Lajos!

A minden szentnek maga felé hajlik a keze elve alapján gondolom az ön MLM vállalkozása is a belinkelt honlapon ajánlott cégek egyike. Ha MLM vállalkozásom lenne én is azt csinálnám, hogy összefognék más MLM cégekkel és létrehoznék egy honlapot, ami a mi cégeinket ajánlja és akkor kb. minden 13. látogató az én cégemet fogja választani a 13 közül...

Az 50. válaszolónak meg azt üzenem, hogy lehet, hogy az MLM a "könnyebbik útnak" tűnik a saját vállalkozással szemben, de én úgy vagyok vele, hogy én egyrészt a saját ötletemet akarom megvalósítani és nem más trutyijait rásózni az ismerőseimre, másrészt én adni akarok valamit az embereknek (ami tényleg értékes) és nem kiforgatni őket a vagyonukból, harmadrészt pedig békén akarom hagyni az ismerőseimet a bizniszeléseimmel. Te azt mondod, hogy a hagyományos vállalkozás időt és energiát visz el szeretteiddel töltött időből, én meg azt mondom, hogy az MLM pedig az ismerőseidet használja ki. Szóval én a barátokat, ismerősöket külön választom a biznisztől. Azoknak szeretném eladni a dolgaimat, akiknek szükségük van rá és nem feltétlenül az ismerőseim azok.

Az pedig, hogy azt állítják, hogy sokkal könnyebb MLM vállalkozást vezetni, mint valódit, implicit ezzel azt állítják, hogy az MLM azért jó, mert könnyen meg lehet vele gazdagodni. Amikor azzal vádoljuk önöket, hogy a könnyű gazdagodást kínálják fel az embereknek, azzal válaszolnak, hogy nem is, hiszen meg kell dolgozni a pénzért. Itt viszont lám kibújt a szög a zsákból és kiderült, hogy mégis a könnyű meggazdagodást ígérik. Megjegyzem, akinek bejött és egy rakás embere van az alsó vonalában, annak tényleg könnyen jött a pénz, aki viszont a maradék 99%-ban van, az viszont keservesen dolgozik a semmiért.

2013. jan. 7. 16:21
 53/64 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy az MLM-ben nem kell kihasználni senkit sem. Mivel csak úgy juthatok előre, hogyha segítek másoknak és nem kihasználom őket.

És nem a kapcsolatokat rombolom hanem pont, hogy azt építem. Sokkal jobb kapcsolataim vannak és sokkal jobbak a kapcsolataim, mint korábban valaha.

Itt megfér a barátság és az üzlet egymással, mivel mindenkinek saját üzlete van és nincs vita arról, hogy ki mennyi pénzt kapjon vagy mit hogyan csináljon.

A kiforgatni a vagyonukból meg trutyi szavakra csak annyit tudok mondani, hogy no comment egy tájékozatlan ember írása.

Ha meg a tényeket nézzük, akkor egyre nagyobb a hagyományos vállalkozók átáramlása az MLM-be. Aminek bizonyára oka van.

És egyik MLM cég sem ígéri a könnyű meggazdagodást. Ezt legfeljebb a piramisjátékok hirdetik és eddig csak MLMhaterektől hallottam ilyet, de egy MLM cégnél sem állították ezt.

A saját ötlet szép dolog, csak az ötletek nagy része megmarad ötlet szinten mivel csak kevesen hajlandóak megfizetni az árát, hgoy az ötletből legyen is valami. Illetve kevesen tudnak jó ötlettel előállni.

"Megjegyzem, akinek bejött és egy rakás embere van az alsó vonalában, annak tényleg könnyen jött a pénz, aki viszont a maradék 99%-ban van, az viszont keservesen dolgozik a semmiért."

Óóó hát persze, hogy könnyen. Felébredt egyik reggel és ott volt alatta egy 4-500 fős hálózat amiért neki semmit sem kellett tennie. Csak úgy "bejött."

Aki meg a semmiért dolgozik az jó hülye lehet. De biztos vannak ilyenek. Kár, hogy ez sem igaz, de persze a sztereotípiákat nehéz levetkőzni. Ha én semmit sem keresek akkor a felsővonalam sem kap semmit, mivel a NULLÁt akármennyivel szorozhatom az NULLA lesz.

Olyan vicces dolgokat tudnak írni a tájékozatlanok, és ezt adják tovább a többi tájékozatlannak. Persze igazuk van, mivel a Földön 7 miliárd igazság van.

2013. jan. 7. 17:10
 54/64 anonim ***** válasza:

nézzük sorjába k úr dolgait:

"Még jó, hogy az MLM-ben nem kell kihasználni senkit sem. Mivel csak úgy juthatok előre, hogyha segítek másoknak és nem kihasználom őket."

Nézőpont kérdése: Ha azt segítségnek számítod, hogy megvetetsz vele egy halom csoda trutyit, amiben hiszel, azt tényleg lehet számítani segítségnek is, de aki egy kicsit is szkeptikus, az úgy gondolja, hogy az a sok trutyi csak pénzkidobás...

Az MLM biznisz pedig nagyon kevés embernek jön be, szóval az emberek többsége, akit beviszel, valószínűleg rosszul jön ki belőle, ergó nem segítettél rajtuk, hanem tovább rontottad a helyzetüket. Ha MLM-ezel, és sikerrel, akkor valószínűleg ezt te is látod, hogy baromi sokan vágnak bele, költenek rá x összeget és aztán befuccsolnak és csak vesztettek rajta.

"És nem a kapcsolatokat rombolom hanem pont, hogy azt építem."

Hát ez megint relatív. Én pl. ha nekem ilyen MLM-es löttyöket ajánlanak ismerősök, akkor elsőre kedvesen azt mondom, hogy "Köszi, nem érdekel, mással foglalkozom" másodjára még udvariasan, de már hűvösen, hogy "kösz, de tényleg nem", harmadiktól kezdve pedig rácsapom a telefonkagylót és nagy ívben kerülöm el az utcán. Szóval el nem tudom képzelni, hogy valakire tukmálom ezeket a cuccokat és nem fut az ellenkező irányba... "Nem érdekel a legújabb csodakrém?" "Nem." "És most?" "Most sem." "És most?" Ezek kb. így zajlanak...

"Ha meg a tényeket nézzük, akkor egyre nagyobb a hagyományos vállalkozók átáramlása az MLM-be. Aminek bizonyára oka van."

Tények? Ezeket alá is tudod támasztani, vagy csak a levegőbe beszélsz?

"És egyik MLM cég sem ígéri a könnyű meggazdagodást. Ezt legfeljebb a piramisjátékok hirdetik és eddig csak MLMhaterektől hallottam ilyet, de egy MLM cégnél sem állították ezt."

Amikor heti 20 órás munkáért százezreket kínálnak. Nekünk anno az FLP-sek azt állították, hogy heti 20 órás munkával pár hónap alatt havi több százezret fogunk keresni. Illetve, hogy pár év múlva milliomosok leszünk. Mi ez, ha nem a "könnyű meggazdagodás" ígérete?

"Óóó hát persze, hogy könnyen. Felébredt egyik reggel és ott volt alatta egy 4-500 fős hálózat amiért neki semmit sem kellett tennie. Csak úgy "bejött.""

Ez az MLM arról szól, hogy pár évig szívsz, és nem kapsz semmi pénzt (vagy csak minimálisat) a heti akár 40-50 órás munkákért meg utánajárásokért. Aztán vagy bejön és ott lesz az az 500 fős hálózat alattad, ami azt jelenti, hogy onnantól kezdve dől a lé, akár dolgozol, akár nem, vagy rosszabb (és gyakoribb) esetben nem jön be és akkor dolgoztál több évig a semmiért és minden barátod és ismerősöd kerül téged...

És az MLM-esek ezt megpróbálják úgy megideologizálni, hogy az előbbi tehetséges és szorgalmas volt, utóbbi pedig vagy tehetségtelen, vagy lusta, de leginkább mindkettő. Pedig lehet, hogy az egyiknek épp olyan ismerősei voltak, akik... hiszékenyek, naivak, fogékonyak ilyenekre, stb...

"Aki meg a semmiért dolgozik az jó hülye lehet. De biztos vannak ilyenek."

Ha ilyen helyen dolgozol, akkor biztosan látod magad körül, hogy az első fél évben a semmiért dolgoznak az emberek, mert ilyenkor nincs bevételük. Aztán egy része rájön, hogy nem is lesz, tehát átverték, és kilép. Másik része ezt nem akarja beismerni, vagy kellően át lett mosva az agya és folytatja, aztán ennek egy töredéke milliomos is lesz...

Az a vicc, hogyha tényleg MLM cégnél dolgozol és nem két napja, akkor ezeket a saját szemeddel látod, hogy emberek a semmiért dolgoznak, majd pedig kilépnek. Csak ugyebár a pénzért ezt most itt letagadod.

"de persze a sztereotípiákat nehéz levetkőzni."

Inkább azon kéne elgondolkoznotok, hogy miért alakultak ki ezek a sztereotípiák az MLM rendszerekről. Hogy talán igazuk van ezeknek a "sztereotípiáknak"... Mert különben létre sem jöttek volna.

"Ha én semmit sem keresek akkor a felsővonalam sem kap semmit, mivel a NULLÁt akármennyivel szorozhatom az NULLA lesz."

Oké, de feltételezem, hogy keresel valamennyit. Ezáltal a felsővonalad is kap pénzt. Csak ők úgy teszik ezt, hogy amit te ledolgoztál, annak egy részét kapják meg. Szóval ha egy embernek 10-en vannak mondjuk az alsó vonalában, akkor már a semmittevésért is többet kap azoknál, mint akik alatta dolgoztak...

"Olyan vicces dolgokat tudnak írni a tájékozatlanok, és ezt adják tovább a többi tájékozatlannak."

Tipikus MLM-es szöveg: kritikus = tájékozatlan = rosszindulatú = tehetségtelen. Szóval mindenki, aki kritizál, az csakis gonosz MLM ellenes lehet, aki lusta és tehetségtelen és ezért inkább fikázza a rendszert, ahelyett, hogy ő maga is milliókat keresne. Ismerem a szöveget...

2013. jan. 30. 18:55
 55/64 anonim ***** válasza:

tamao

Még mindig nem érted az MLM-et. Sebaj ez is egy vélemény.

A kritika =/= azzal, hogy valaki tudatlan az MLMről, de te az vagy csak ezt nem akarod elfogadni.

2013. jan. 30. 20:16
 56/64 anonim ***** válasza:

Úúúúú ez mekkora facepalm. Atya ég és ő tényleg elhiszi, hogy ez így működik.

"Ez az MLM arról szól, hogy pár évig szívsz, és nem kapsz semmi pénzt (vagy csak minimálisat) a heti akár 40-50 órás munkákért meg utánajárásokért. Aztán vagy bejön és ott lesz az az 500 fős hálózat alattad, ami azt jelenti, hogy onnantól kezdve dől a lé, akár dolgozol, akár nem, vagy rosszabb (és gyakoribb) esetben nem jön be és akkor dolgoztál több évig a semmiért és minden barátod és ismerősöd kerül téged... "

2013. jan. 30. 20:22
 57/64 anonim ***** válasza:

ma 20:22

Olvastam én már nagyobb butaságot is. Ez semmi ahhoz képest.

Valóban ő tényleg azt hiszi, hogy az MLM így működik. :D :DD :D LOL

2013. jan. 30. 22:33
 58/64 anonim ***** válasza:

Amiket meg eddig úgy összességében összehordott :) :) Ha ezt kellene napi szinten csinálnom én is messze elkerülném az MLM-et.

De ez az ő igazsága hagyjuk meg ebben a buta hitében.

2013. jan. 30. 22:36
 59/64 anonim ***** válasza:
Jó, akkor viszont érdekelne, hogy mit is csináltok valójában...
2013. jan. 31. 14:33
 60/64 Tóth_Lajos válasza:
Az MLM igaz története: [link]
2013. márc. 24. 13:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!