Milyen megbízható MLM cégek vannak Magyarországon? MLM céghez ingyenes a belépés?
Azért nem vagy semmi. A kérdésre feltett összes eddigi válaszodban engem szólítaqsz meg, ráadásul OFF témában (a legelső még kapcsolódott a kérdéshez, a többi nem). A modiktól ezúton is elnézést kérek. Azzal, hogy válaszoltam, én is OFF-oltam, de meg lettem szólítva.
Kérlek, hagyd abba a provokációt! A korábbi hozzászólásaimban elég egyértelműen leírtam, hogy nem akarom ezt a kérdést veled megbeszélni. Nem írtam olyat, hogy más topikban szeretném veled megbeszélni. Ha az lett volna fontos nekem, akkor magam is tudtam volna nyitni egyet. Ha téged érdekel, akkor kiírsz egy kérdést, és remélhetőleg kapsz rá érdemi választ. Ide is belinkelted, így az itteni válaszolók is megtalálják. Közülük is válaszolhat rá aki akar. Ha valami olyasmi elhangzik ott, ami felkelti az érdeklődésem, akkor lehet, hogy én is válaszolok, de ne számíts rá.
Megbízható MLM? Ez olyasmi mint a becsületes tolvaj? :D
Az MLM egy nagy átverés, pénzlegombolás üzletnek álcázva. A piramis csúcsán lévő tolvajokfejedelmén kívül más ebből nemigen lát hasznot.
Neked se nagyon van, ahogy elnézem. Maradjunk annyiban, hogy ha annyira kiváló üzleti modell lenne, akkor nem tiltották volna be a világ számos országában.
A fogyasztói csoportok is remek dolognak tűntek először,aztán a GVH-nak feltűnt hogy mire megy ki a játék, és fel is számolták az összeset.
Ezek a tények - a többi csak bullshittelés.
A fenti országokban működik, és természetesen legális az Amway üzlet. Az FLP még egy kicsit több országban működik, de nyilván erős átfedésben a fenti listával, csak nem találtam linket hozzá.
Ettől még lehetnek olyan országok, ahol az MLM be van tiltva, de biztosan nincs köztük a legtöbb európai ország, valamint az USA, Kanada, Mexikó, Japán, Kína, Dél-Kórea, India, Ausztrália, Új-Zéland, Indonézia, Malájzia, Dél-Afrikai Köztársaság, Brazília, Argentína, Chile, Uruguay. Fogalmam sincs, hogy egyáltalán megpróbálkoztak-e ezzel az üzleti modellel Türkmenisztánban, Burmában, Észak-Kóreában, Jemenben, Szomáliában vagy Libériában, de a fenti lista azokról az országokról, ahol működhet elég meggyőző, hogy nem valami primitív szélhámosságról van szó.
Annak viszont, hogy az üzleti modell jó-e vagy sem, ehhez semmi köze, ahogy más üzleti modellek betiltásához sem, de a feltett kérdéshez sem.
Az FLP jelenleg 147 országban van jelen.
A foreverliving.com oldalon a bal fölső sarokban a LOCATION-nál (vagy ha magyar akkor ORSZÁG van ott) meg lehet nézni az összeset. A világon jelenleg összesen 196 ország van ebből 147-ben jelen lenni nem rossz teljesítmény. Eddig ahol az FLP piacot nyitott ott bent is maradt. Sehonnan sem tiltották ki. EZ TÉNY.
Az meg, hogy leírod a buta VÉLEMÉNYED az attól még nem lesz TÉNY.
196 ország
147 FLP képviselet:
Tessék itt a lehetőség, hogy alátámaszd az állításod mely szerint aki MLM-be kezd az többet veszít, mint amennyit keres. Eddig még senkinek sem sikerült hátha neked menni fog. :DD :DD :DD :DD
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
ma 22:09
Az OK, hogy mellébeszélsz, de legalább a saját bejegyzésed vennéd figyelembe. Te állítottad feljebb, hogy "ha annyira kiváló üzleti modell lenne, akkor nem tiltották volna be a világ számos országában."
Ennek az állításodnak az alátámasztásával adós vagy. Egyfelől nem igazoltad, hogy a betltásból következne, hogy az üzleti modell nem jó. Másfelől meg a számos ország a 22:20-as hozzászólás után legfeljebb 49-re csökkent, ha esetleg az ottani lista nem fedi le a 21:33-ban linkeltet, akkor mégkevesebbre. Ezek a mindkét listából kimaradó országok ráadásul tipikusan afrikai és ázsiai diktatúrák. És ezekről az országokról sem tudjuk, hogy be lenne ott tiltva az MLM. Csak annyit, hogy az Amway és az FLP pont ott még nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!