Normális vagyok?

Figyelt kérdés

Májusban pályáztam egy céghez. Nem hívtak be. Ma kaptam egy emailt tőlük, hogy köszönik, mást választottak, blabla.

Őszintén szólva én ennek most úgy örülök! normális ez? Tényleg ilyen dolgoknak kell ma Magyarországon örülni? Csak amikor megvalósult állásinterjúk után nem hívnak fel, hogy akkor mi a döntés, és még csak egy emailt se dobnak, ezek után komolyan jó érzéssel töltött el ez az elutasító levél...

Hova menjek, ahol dolgozni is lehet?

2012. júl. 13. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, végre van valamilyen visszajelzés, feedback, ez a munkahelyeken is gyakran van olyan fontos mint a fizetés maga. Ha nincs munkád akkor önkénteskedj, jobban fog kinézni az önéletrajzodban is.
2012. júl. 13. 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Normális ez. Én is örültem neki, hogy a kb. 10 megpályázott eddigi állásból legalább 3-tól kaptam visszajelzést, hogy nem engem választottak. :D Máshonnan még a fáradságot se vették... Bár én most elég nagy lázban égek, mert végre találtam pályakezdő álláshirdetést a szakmámban, na onnan biztos nem örülnék a visszautasító levélnek. :D
2012. júl. 13. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, én is épp állást keresek, és sajnos ez megy... Nem tudom, hogy miért nem lehet mondjuk kiszedni a nyertes pályázót és utána nyomni egy reply to all-t... Nekem mondjuk ennél jobb arányban válaszoltak vissza eddig, de nem is jelentkeztem olyan sok helyre még. A jó arány az kb az 50%...
2012. júl. 13. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire vártok, csomó "állás" vana piacokon, boltokban, stb csak elég töösnek kell lenni reggel felkelni önélatrajza hónod alá aztán kérdezősködsz!

Én még aznap szoktam találni munkát, igaz 5-6 hónapnál tovább egy helyense birom, rohadt unalmas állandóan ugyanoda járni. A munkák 95% meg agyhalál.

2012. júl. 13. 23:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!