Állást keresők! Hogy bírjátok a várakozást?
Figyelt kérdés
Én az elmúlt egy hónapban 20 helyet pályáztam meg, és komolyan begolyózok már ettől. Csak lesem a telefont, és nem is hívnak, pedig mindenben megfelelek a leírt kritériumoknak. Az e-mailjeimet is fél óránként nézem, hogy kaptam-e valami hírt, de semmi.2012. júl. 4. 12:51
1/7 anonim válasza:
Szarul. Az önbizalmam a 0-ra csökkent. Ráadásul az egész életemre kihat ez... Gyakorlatilag egy olyan része sincs az életemnek, amire azt tudnám mondani, hogy boldog vagyok.
2/7 anonim válasza:
Röviden,tömören és velősen szarul...
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, most már én is meglepődnék, ha munka ügyben hívnának.
Ma is pl. megtalált egy fejvadász, hogy ajánljon egy állást, mondtam neki, hogy köszönöm szépen, már megpályáztam, és azóta is várok, hogy hívjanak...
Minden állás elkel ismerősök között.
2012. júl. 5. 14:23
7/7 A kérdező kommentje:
Jó neked, lassan én is beletörődöm, hogy nem lesz nekem soha munkám, éljen a szabadság!
2012. júl. 8. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!