Ha annyira kivagyok idegileg hogy nem tudok dolgozni felmondjak?
Figyelt kérdés
képtelen vagyok koncentrálni..2012. jún. 19. 14:59
1/8 anonim válasza:
Mitől vagy ki idegileg? A munkától vagy mástól?
Ha a munkától, akkor keress másikat és mondj fel.
Ha nem a munkától, akkor szüntesd meg a problémát, mert attól, hogy munkanélküli leszel, csak rosszabb lesz.
2/8 anonim válasza:
Nem mondj fel,inkább csak tarts egy kis szünetet valahogy ha ez lehetséges.
3/8 anonim válasza:
Elmennék először táppénzre a helyedben. A kérdésed pont olyan, hogy bármi lehet rá a válasz.
Őszintén örülök, hogy abban az anyagi helyzetben vagy, hogy mérlegelhetsz. Nem sokan vagyunk így ezzel. De ha viszont mérlegelhetsz tedd is meg. Érvek/ellenérvek.
4/8 anonim válasza:
Ha ennyire nem bírod a munkatársaidat, vagy épp a munkádat, esetleg a bejárást, vagy bármit (amúgy mit is nem bírsz???), szóval ha ez már az egészséged rovására megy, akkor mondj fel vagy rúgasd ki magad. Hallottam már olyan esetekről, hogy valakinek nagyon nem passzolt a munkája. Az meg, hogy nem vagy képes koncentrálni neked és a munkaadódnak is rossz. Jobb ha te is keresel mást, és ős is keres mást helyetted. Biztos fog találni mást, millió a munkanélküli.
5/8 A kérdező kommentje:
magánélet, lelkileg vagyok ki. A munkahellyel nem lenne gond. Teljesen motiválatlan vagyok mindenben ,nem látom a jövőm ,majdnem mindig bőgnék. Nem találom a helyem .
2012. jún. 19. 15:40
6/8 anonim válasza:
Táppénz, pszichológus vagy egy időre mozdulj ki otthonról. Ha felmondanál később nagyon bánnád. Mellesleg munkahelyet sem egyszerű manapság találni.
7/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok biztos hogy itt akarok maradni mármint Mo-n ,olyan kilátástalan minden. csak egy kis spórolt pénzem van.. -és lehet hogy sajnálnám ha felmondanék de így meg nem érzem magam korrektnek .És valóban nekem se jó és nekik se.Mondjuk jelenleg egész nap csak feküdnék semmihez sincs kedvem ,energiám . :(
2012. jún. 19. 15:46
8/8 anonim válasza:
Háziorvosod írjon ki egy hétre. Az pont elég idő hogy átgondold, higgadtan kell meghozni nagy döntéseket! Idegesen sose dönts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!