Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kelleni fogok a munkára ilyen...

Kelleni fogok a munkára ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy külföldi álláslehetőségre, és ezt írták vissza nekem a munkaközvetítőtől.

Kelleni fogok a munkára? Tényleg felhívnak, vagy csak lekoptatós kamu az egész?

Ezt írták:

Köszönöm a választ az információkkal. Amint lesz lehetőség szólni fogok esetleg egy személyes interjú miatt telefonon. Egyenlőre hét eleje van és még nem érkezett be igény a [___] munkáltatótól.

2012. jún. 18. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet ebből semmit kihámozni. Az is lehet, hogy hívni fognak, de az is, hogy nem. Mindenesetre hivogasd gyakran a munkaközvetítőt. Nekik általában szólnak, ha nem aktuális a dolog, nem úgy mint a magánszemélynek. Én is jártam így, és 3-szor is írtam a fejvadásznak, mire nagy nehezen visszaírt, hogy visszadobták az önéletrajzomat. Ők tudják, szóval meg is fogják mondani, ha kellőképp rámenős vagy.
2012. jún. 18. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Én Angliában dolgozom egy munkaközvetítő irodában.

A saját tapasztalatom szerint vannak bizonyos lerázó kedves szövegek amik röviden azt jelentik,hogy megköszönjük a jelentkezését az illetőnek, de ugye azt nem írhatjuk hogy nem te kellesz az adott munkára.Így ezek jönnek.

- ha személyesen vagy az irodában: "kérjük írja be az asztalon látható könyve a nevét és telefonszámát. Amint találunk valamit,rögtön telefonálunk.

- levélben: Köszönjük a jelentkezését amint alkalmas időpont lesz, értesítjük önt.

- köszönjük a jelentkezését. Egyenlőre az állás betöltve,de ha lesz hely, önnek szólunk.

- Köszönjük a jelentekézését, az adatait tároltuk, majd jelentkezünk..

Nem mondom,hogy nincs olyan hogy valakit nem hívunk vissza aki ilyen levelet kapott. Általában a cég dönti el,hogy ki kell neki.Van amikor már első körben megtalálják a megfelelő emberkét,így a többieknek már tárgytalan lenne a meló, de a határidő még nem járt le..Így nem is lehet előre megírni,hogy betelt az állás..

De van amikor tényleg a munkáltató igényére várunk.

Előfordul,hogy valakit még aznap felhívunk..

Én azt tanácsolom hogy várj egy kicsit. Mindig van egy felvételi határidő.Azt várd meg. HA addig nem kapsz kedvező értesítést,akkor nem kell tovább várni..Nagyon sokszor sajnos nem értesítik az embert arról,hogy nem ő lett a szerencsés.

2012. jún. 18. 12:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Itt a beszélgetés, ebből mit vesztek le?

Kedves [____]!

Köszönjük a jelentkezését.Küldök egy rövid tájékoztatót a munkáról. 18-22 éves fiatalok kiközvetítésével foglalkozunk.

T:Cs. Viktória

[Csatolt fájl itt]

Köszönöm a választ!

18 éves elmúltam, azzal nincsen gond. Jogosítvánnyal nem rendelkezem. Ha szükséges fizetem a saját kiutazásomat. Túlórát tudok vállalni, gyakorlattal pedig már rendelkezem. Akár hosszútávra is tudok munkát vállalni.

Érvényes Személyigazolványom van 2019-ig, és mivel Hollandia EU tag, gondolom ez így rendben van.

A legfontosabb tudnivalókat elolvastam, és szerintem rendben vannak.

Amennyiben bármi másra szükség lenne, kérem jelezzék!

2012. június 18. 9:45 [_____] kft. írta, <info@[____].hu>

Kedves Kornél!

Köszönöm a választ az információkkal. Amint lesz lehetőség szólni fogok esetleg egy személyes interjú miatt telefonon. Egyenlőre hét eleje van és még nem érkezett be igény a [_____] munkáltatótól.

T:Cs. Viktória

Köszönöm!

Várom a hívását.

2012. jún. 18. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Megint csak azt tudom mondani, hogy nyomulj, és kérdezz rá tőlük, hogy ez mit jelent. A munkaközvetítő nem a leendő főnököd, szóval vele lehetsz egy kicsit rámenősebb is. Én egyébként ebből a szövegből azt veszem ki, hogy most nincs is üresedés. Felmerül a kérdés, hogy akkor minek is hirdet, de csinálnak ilyet. Én is jártam már így. Jelentkeztem egy állásra, semmi válasz, irogattam nekik, semmi. Végül felhívtam a fejvadászt telefonon, és közölték, hogy most tulajdonképpen nem is keresnek embert, csak tájékozódnak. Mégis miről? Kész agyrém az egész!
2012. jún. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!