Akiknek milliós fizetése van (1M-tól felfele) Mit dolgoztok? Mi a végzettségetek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 00:35
31/37 Flector 67 válasza:
Nem, az átlag ember nem tudja mennyi egy magánrendelő költsége. Honnan is tudná?
Mellesleg, attól, hogy nem ad számlát, még adózik. Vegyük csak az ÁFA-t.
Engem nem érdekel, hogy nem adnak számlát. Normális országban, nettóban ennyit keresnek. Bár gondolom, majd jobban fogtok örülni, ha mind elmegy. Akkor nem kell majd számlát kérnetek, el se fognak látni.
32/37 anonim válasza:
Nekem épp az a tapasztalatom, hogy a kisebbek adnak, de rendelő komplexumos, extra luxus stb. helyeken sose kaptam semmit és még csodálkoztak is, hogy minek az.
33/37 anonim válasza:
Amúgy jó akkor menjünk bele a szavakba, hogy számla/nyugta, de tudod te is mire gondolok, mikor SEMMIT nem adnak, csak huss. Ennél még azok a jobbak, akik magánrendelést tartanak az állami kórházban a tb-re elszámolva, de még a betegtől is legombolják a pénzt.
34/37 anonim válasza:
En 2700 dollart(kb 700 ezer ft) keresek Sydneyben vagyok Es arufeltolto vagyok egy bevasarlokozpontban :D 21 F De itt az elet viszont dragabb ..
35/37 Flector 67 válasza:
Az szép. Bár gondolom bruttó.
36/37 anonim válasza:
havi 2700 dollár Ausztraliában a fizetős legalsó rétege. Szóval Mo-ról jól hangzik, de ott sem lehet megélni belőle.
37/37 anonim válasza:
Szoftvermérnök,nettó 3-4kiló havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!