Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem jön össze semmi? 24F

Miért nem jön össze semmi? 24F

Figyelt kérdés
Munka nélküli vagyok sajnos eddig alkalmi munkából voltam 1x volt bejelentett munkám egy pékségbe! Egyik haverral meg beszéltük, hogy el megyünk dolgozni Győrbe a Rábához a bátyja fent volt 12 évig de haza jött egyéb dolgok miatt és ő adott egy tel. számot nekünk. Ő mondta, hogy nem igen akar segíteni mert már meg járta ezt azt beintézte és végül csak leégették. Na mind1 ma reggel felhívtam a számot a válasz egyértelmű, hogy NEM! :( Azt mondta, hogy elmenti a számom és majd felhív, ha lesz valami, kb 1 percet, ha beszéltünk még a nevem se jegyezte meg szerintem. És állandóan ez van akár hova megyek céghez személyesen portán túl nem jutok. Vagy, ha telozok vagy emailt küldök nincs reagálás! Semmi nem jön össze, unom már!
2012. jún. 6. 12:52
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Németet 4 évig tanultam általános iskolában meg közép suliba egy évet. (5év) Alap dolgokat tudom. 8éve nem tanulom a németet. Angolul alap szint.
2012. jún. 6. 14:14
 32/38 anonim válasza:
Én is egy éve itthon ülök már kezd elegem lenni, de azzal, hogy veszekedsz az itteniekkel nem jutsz előrébb. A Tesco engem már kiröhög, vagy 8x jelentkeztem mindenféle szarra, amit feladtak, de mindig azt mondták, hogy nem. Az Audiba is jelentkeztem, mert női munkaerőt kerestek, összeszerelőnek, az se jött össze, kiderült később hogy az egész nagy humbug volt mert már előre ki voltak szemelve az ismerősök, hogy ők lesznek felvéve. Semmi kapcsolatom, amivel ilyen téren előrébb léphetnék, nem rég egy boltba jelentkeztem, a hirdetésben szakmát kértek, de mire odaértem a "meghallgatásra", kiderült hogy pofára és külalakra megy. Elég patkány dolog, de ez van. "Nyelni kell". Ha hisztizel sem kapsz előbb munkát.
2012. jún. 6. 14:23
 33/38 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan van ideiglenes munkád az is valami, tesóm is ezt csinálja, egy csomó pénzt szedett így össze fűnyírás és csatorna ásásokból. Csak ő folyamatosan megy a munka után, nem otthon ül és sír, hogy nincs munkája mint te. Azt mondja ezért nem vállal el egy hosszabb távú munkát, mert annyira nem akarja lekötni magát. 1000-1500 Ft/óra díjért szokott dolgozni...
2012. jún. 6. 14:27
 34/38 A kérdező kommentje:
Én nem hisztiztem és nem is akartam veszekedni csak nem szeretem amikor ki akarnak oktatni úgy, hogy nem is ismernek. Leírtam pár dolgot magamról. Na mindegy törlöm a kérdést asszem!
2012. jún. 6. 14:27
 35/38 anonim ***** válasza:

Bocsi, de nem kéne nekiesni a válaszolóknak. Itt hol IQ-bajnoknak nevezel valakit, hol letanárbácsizod csak azért, mert rámutat - ami igaz amúgy!! -, hogy csapnivaló a helyesírásod.

Egyébként én elhiszem, hogy ezt nem bántásból mondta, én is gondolkodtam az előző bejegyzésemnél, hogyan említsem meg, csak arra jutottam, hogy mindenképp megsértődnél.

Pedig nagyon-nagyon fontos ám, hogy az önéletrajzodban milyen helyesírással írsz.

Ezt igazi segítségnek, és nem bántásnak szántam.

2012. jún. 6. 14:57
 36/38 anonim ***** válasza:

Havi 30-ezret sem keresek és pont a referencia miatt dolgozok! Többezer önéletrajzot elküldtem, mire valaki felhívott végre. Egészen pár nappal ezelőttig úgy voltam, hogy nagyon kihasználnak, egy selejt vagyok ennyi pénzért. De rájöttem, hogy végre elkezdem építeni a karrieremet és kinyílik előttem a világ. Persze mehetnék ki külföldre wc-t pucolni, hiába van nyelvvizsgám és kereshetnék havi ezer eurót megaláztatások árán én mégis maradtam itthon.

Kedves Kérdező én azt mondom NE ADD FEL! :) Ja és nekem rengeteg ismerősöm külföldön él, többszáz- vagy több ezer km-től nagyon könnyen beszélnek, hogy ó nekem a nyelvizsgámmal és a papírjaimmal olyan melót segítenek találni azonnal,amivel többezer fontot vagy eurót megkereshetnék külföldön. De ha most felhívnám őket, hogy a munkahelyükön tudnak-e szabad állást, akkor biztosan azt mondanák, hogy NEM bocs,még akkor is ha fizetnék nekik. Ismerősön keresztül ne akarj kimenni külföldre, pláne pénz nélkül. Sok barátom mondja, hogy külföldön magyar emberekben csak csalódni lehet,ha segítségkérésről van szó, pont a magyar mentalitás miatt, ami azért alakult ki,mert itthon semmit sem fizetnek meg és még sorolhatnám.... És tényleg nagyon sok embernek szerencséje van, külföldön megcsinálja a szerencséjét, de sose lehet tudni!

Közvetítőcéghez pedig szerintem érdemes elmenni, ha le tudod ellenőrizni, hogy nem átverés a cég!

2012. jún. 6. 16:12
 37/38 anonim ***** válasza:
bocsi szal : több száz vagy több ezer kilóméterről...
2012. jún. 6. 16:37
 38/38 anonim ***** válasza:

Munkát keresek én is, mivel egyelőre nem találok, nyelvet tanulok. Netről, ingyé'.

Tele van dugig ingyenes cuccokkal a net, legrosszabb esetben regisztrálni kell egy-egy oldalra (van erre külön e-mail címem), a regisztráció meg nem nehezebb, mint ide, a GYIK-ra regisztrálni.

És jól haladok vele, néha teszteket keresek és úgy ellenőrzöm a tudásomat. De pl a Sharedtalk.com nagyon jó arra, hogy anyanyelvűekkel is beszélhessek, eddig mindenki nagyon segítőkész volt, kijavították a hibáimat, vagy leírták, hogy mit néztem el a mondatban.

Szóval ne mondd azt, hogy nem lehet nyelvet tanulni. Baromira nem kell hozzá intézményesített közeg, nekem eddig nem került egy fillérembe se.

Ráadásul nem is európai nyelvet tanulok, hanem az latin vagy germán eredetű nyelvektől nagyon is eltérőt, amit nem tudok máshoz kötni.

Ha tényleg akarsz valamit kezdeni magaddal, akkor szépen vedd öledbe Gugli barátodat és keress német vagy angol nyelvtanuló oldalakat a neten és fektess bele energiát. Anélkül nem fog menni.

2012. jún. 7. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!