Miért nem jön össze semmi? 24F
Tessék, ez egy megbízható cég, mindenféle munkát kínálnak. Nézd meg, hívd fel őket, ők segítenek.
Én már kapcsolatba léptem velük, sok ismerősöm rajtuk keresztül jutott ki. Én csak azért nem vittem végig, mert időközben kaptam itthon munkát.
Kérdező! Nem ingyen mész dolgozni, hanem a referenciáért, a kapcsolatokért, a tapasztalatért. Vedd úgy, hogy ez a szakmai gyakorlat. Vedd úgy, hogy dolgozol az elkövetkezendő munkáért. Bocs, de az az igazság, hogy azzal, hogy van egy papírod, meg a két szép szemed, nem fog az öledbe hullani álmaid munkája. Persze várhatsz, meg szidhatod a kormányt, az életet, a haverjaidat, csak azt nem látod, hogy nem teszel meg minden tőled telhetőt a munkáért.
Más kategória, de saját példa: mikor én kikerültem az egyetemről, volt két nyelvvizsgám meg szakmai tapasztalatom egy multinál. Nem kerestem sokat, de ott megismertem olyan embereket, akik szóltak, hogy pályázzak meg később egy másik pozíciót, amit el is nyertem, most így dolgozom Németországban. De a végzéskor még másik két helyet is megpályáztam, és oda is felvettek, mert a munkahelyen olyanokat tanultam meg, amit a suliban nem tanítottak – ez volt az én előnyöm.
Nézz szét, hogy személy szerint te mit tehetnél azért, hogy munkát kapj!
Al_bacsi
Ne haragudj, hidd el, hogy tényleg nem csesztetésből írom azt, amit most írok, de az önéletrajzodat azért nézesd át valakivel, mert elég sok helyesírási hibával írsz itt.
Egyébként szurkolok, szerintem hajts rá az angol vagy német nyelv tanulására, azzal itthon is több kapu nyílhatna meg előtted, illetve külföldön is lenne esélyed.
Helyesírási hibák a kérdésedben:
-munkanélküli egyben
-"pékségbe" helyett pékségben
-megbeszéltük egyben
-elmegyünk egyben
-hazajött egyben
-akárhova egyben
Ez csak pár példa volt. Tényleg nem csesztetésből írtam, és elhiszem, hogy az önéletrajzod rendben van.
Azt nem írtad, hogy a nyelvekkel hogy állsz. Angolt, vagy németet tanultál? Hány évig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!