Miért nem jön össze semmi? 24F
Ha ez megnyugtat, ismerős a helyzet. :( 26/L
Sajnos nincs tanácsom, nekem se megy, csak annyi, hogy KITARTÁS!!!
Amúgy mi a végzettséged, vagy mihez értesz?
Sajnos mindenhol ez a helyzet. Ugyanezt élem át én is már kb. 5 éve. Próbáld meg megkeresni az ismerőseidet és segítséget kérni, mert anélkül szinte esélytelen. Hátha akad valaki, aki segíteni tud. Szomszédok, rokonok, volt iskolatársak és tanárok, stb.
Kitartást kívánok és ne csüggedj!
Ismerősök mind önzők van pl. van egy Londonba mondtam neki amikor haza jött, hogy nem-e tudna segíteni a válasz NEM. Pedig ő úgy jutott ki, hogy a haverja segített neki én azt nem ismerem. Össze gyűjtött kevés pénzt és ki ment a haverjánál lakott egy darabig 1-2 hónapig. Haverja adott neki pénzt is.
Ez az ismerős igazából haver. Na és feldobtam neki egy dolgot, ha segít kijutni Londonba és lesz melom én adok neki 100 ezer ft-ot inkább nem segített!
Volt egy Spanyol meló is szerváltam ugyan úgy tel. számot spanyol tel szám azt hozzá teszem. Felhívtam 1x tavaly ilyenkor akkor is a válasz NEM 2 hónapja is felhívtam szintén NEM. Leon - bánya munka lett volna!
Jah mert külföldön kolbászból van a kerítés, meg ugye ott minden jöttmentnek adnak munkát. Valószínű. Meg azért nulla forintból érdekes lenne kijutni, nekem legalábbis alig van pénzem kajára is, nemhogy arra, hogy majd külföldön béreljek egy lakás, vagy hogy vegyek egy vonat/repülőjegyet. Megértelek kérdező. Nekem csak érettségim van, de nincs pénzünk arra, hogy szakmát tanuljak. Így várakozom, hátha végre összejön valami, de úgy tűnik, hogy nagyobb esély van arra, hogy pont belém csap a villám, minthogy az 500 jelentkező közül pont engem választanak ki. De regisztráltattam magam munkanélküliként, majd egy év múlva mehetek közmunkára, ESETLEG... Nagy kilátások. Elegem van már a folytonos visszautasításból.
A lényeg, ami lényeg: nem neked egyedül nem jön össze semmi.
Én is benne vagyok, lassan 2 éve munkanélküli vagyok. Pedagógiát végeztem, persze sehova nem kellettem.
Aztán elvégeztem a bér+tb ügyintéző tanfolyamot, talán ezzel többre megyek.
Heti 20-30 helyre beadom a jelentkezésem, és jobb esetben visszaírnak, hogy NEM. Interjún is csak 2x voltam eddig.
Mindenki külfölddel jön, de uram bocsá' én pl nem szeretnék külföldre kimenni. Ez a hazám, itt él minden barátom, rokonom, ismerősöm, szeretteim. És olyan típusú ember vagyok, hogy ha hosszabb ideig nem láthatom őket, akkor megszakad a szívem.
Amúgy sincs kinn kolbászból a kerítés, csak sokan így gondolják.
Én se tudok tanácsot adni, csak azt, hogy bizakodj. Biztos regiztél már a profession.hu-ra, na ott érdemes nézelődni.
Sok sikert!
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!