Idegesíí az emberek hozzáállása, idegesít a családom is (! )?
egyszerűen idegeít, hogy mindenki ilyen csóró, és itt nem arra gondolok h sok pénzük van e vagy sem. Nekem sincs (még) de ők egyszerűen nem is vágynak többre. 10 millió forint hallatán már ámuldoznak h húú az mennyi pénzt, miközben az rohadtul nem sok pénz.
A családom is beéri azzal h épp h van pénzük arra ami kell, de a luxus már szerintük felesleges is lenne meg hülyeség.
Lehet hülyének tűnök most, de engem nagyon idegesít h ilyenek az emberek körülöttem beleértve a családot is.
idézem apám mondatát: "akkor sem vennék 30 millióért kocsit ha megtehetném meg akkor se lenne mediterrán luxusházam mert az csak képmutató hülyeség"
Én meg annyira az ellenkezőjét gondolom , hogy néha már érzem h szétrobbannék az idegtől amiért rám akarják erőltetni a nyomorék gondolkodásmódjukat.
Ismerőseim is ilyenek... minden szabadidejében dolgozik a havi szaros kis 40-80 ezer forintjáért és be is érti vele, amikor meg beszélgetek vele bambán puffog nekem mint valami primadonna h. én hülye vagyok h magas elvárásaim vannak......
.... mit gondoltok erről? igazából csak ki akartam adni magaból azért írtam ide...
20F
Engem meg a helyesírásod idegesít!Gazdagságról álmodozol,de annyira nem vagy képes,hogy leírj 1 mondatot hibátlanul.
Fogani mernék,hogy ugyan úgy fogsz élni mint a szüleid(olyan színvonalon),vagy még rosszabbul.
Annyiban mindenképp pozitív a családod hozzáállása, hogy legalább elégedettek azzal, amit meg tudnak teremteni maguknak. Ennél sokkal rosszabb, amikor valaki nem képes többre, és mellé folyamatosan elégedetlen.
A harmincmilliós kocsiról pedig azt gondolom, hogy ha elő is tudod teremteni magadnak, akkor hajrá! Ha meg nem jön össze, akkor kívánom, hogy örök elégedetlenség helyett te is boldog legyél majd azzal a használt autócskával, amit életedben először a saját keresetedből sikerül megvenned magadnak. Akkor majd meglátod, hogy nem is olyan idegesítő a szüleid hozzáállása!
Remélem segíthetek hogy az érzésed enyhüljön hosszútávon. Leírom neked az egyik kedvenc könyvemből a statisztikát.(Robert T. Kiyosaki:FIATALON GAZDAGON)
Hatvanöt éves korára 100 emberből:
36 meghalt,
54 állami vagy családi segélyből élt,
5 még kényszerűségből dolgozott,
4 jómódban élt,
1 gazdag volt.
Ha szeretnéd továbbra is idegesíteni magad egy olyan dolgon amiről nem tehetsz, akkor inkább gondolj erre.
Annak az 1-nek a sor alján pedig segíts :)
Utolsó: a kocsi "péniszhosszabbító":-) 3 millás kocsira szükség lehet, ha ezzel keresed a kenyered, és fontos, hogy hosszú távon jól szolgáljon.
Nekem 450 ezer a nettóm, de nincs autóm. Nagyvárosban élek, a munkahelyemtől egy kilométerre lakom, 10-15 perc alatt beérek, és ha kell, van tömegközlekedés is. Ha elutazunk, akkor bérelünk egy autót pár napra és az elegendő is. Nem kell a fenntartási költségekkel kínlódni.
Engem nem zavar,csak akkor ha leszólják az álmaimat,akkor harapok és elküldöm a f_szba,de érdekes csak azok szólnak le,hogy ,,ez nem jó,ez minek,pénzéhes,karrierista",aki eléldegél a panelben a ,,szép kis életével",asszony elhízott malacka,keres nettó 120-t aztán semmi hajtás semmi átlagos egy a sok közül észre se veszed élete van.
Na én ezeket nem bírom ha még megpróbálja leszólni a céljaimat,mert nekem vannak és teszek is érte,nagyon sokat,néha már az ájulás környékez a sok munkától de akkor is megcsinálom és ott lesz a garázsban a Porsche Carrera 4S mellettem a szőke csaj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!