Titeket nem idegesit, hogy amig Magyararoszagon alig lehet tisztessegesen megelni, addig az USA celebjei, kortol fuggetlenul dollarmilliokat keresnek?
Vigasztaljon a tudat, hogy a magyar életszínvonal még így is a felső harmadban van a világ összes országa közül.
A föld lakóinak nagy többsége hálát adna az istenének, a a magyar színvonalon élhetne.
Ettől függetlenül igazad van a celebekkel, de ez már akkor is így fog maradni. Hülyül az emberiség.
Nem szeretném bővebben kifejteni, hogy mennyire érdekelnek az USA celebek...
Téged nem idegesít az, hogy neked minden nap van mit enned, Afrikában meg naponta többezren halnak éhen?
És akkor mi van, ha dollármilliókat keresnek?
Egyrészt: ha paparazzi fotókat nézel BÁRMELYIK sztárról, ugyanúgy él, mint egy normális ember, iszik, eszik, utcán sétál, házban lakik, kutyát sétáltat, a barátaival bulizik stb. mint egy átlagos ember. Akkor mit irigyeljek tőle? Nekem is van mit ennem, innom, egészséges vagyok, van szép lakásom stb. Minden csak felfogás kérdése.
Másrészt: Az amerikai sztárok nem légből kapják a dollármillióikat, hanem vagy gazdagnak születtek sztárcsaládba, vagy színészek / zenészek / sikeres produkcióban vesznek részt, amiért a nézők, átlagemberek döntik el, hogy fizetnek érte.
Tehát semmi igazságtalanság nincs benne, ezek az emberek egyszerűen épp egy olyan országba születtek, ahol a szórakoztatóiparnak rengeteg fogyasztója van, így egy filmből / slágerből / TV-műsorból milliárdokat tudnak keresni. De ez nem az ő hibájuk, hanem egyszerűen rengeteg ember lakja az országukat, és van kereslet rájuk. Ezért nem lehet senkit hibáztatni,
Magyarul: nem, nem idegesít, mert egyrészt a közönség adja nekik a pénzt, másrészt semmivel nem élnek boldogabb életet mint mondjuk én, nekem ugyanúgy megvan minden szükségletem, mint nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!