Tényleg azért küldhettek el, mert hiányt csináltam vagy valami más van az ügyben?
Bármilyen meglepő, az a NORMÁLIS ha te hibátlanul dolgozol. Ez nem érdem, ez a minimum!
Aki 6 alkalomból 2x hiányt termel, ráadásul még lassú is azt én is kirúgnám.
Csak azt nem értem, hogy miért várják el, hogy néhány alkalom után MINDENT tudjak... Hiába ülök rendszeresen pénztárban, ha egyszer valamilyen helyzettel nem találkozom akkor napok után is kérek segítséget, hogy ezt mégis hogyan meg mi, mert ilyen még nem volt. Szerintem ez a normális. Ha magamtól alakítanék, meg nem kérnék segítséget aztán így elrontanék valamit meg gyorsan dolgoznék akkor meg az lenne a bajuk...
Köszi a válaszokat.
Mindenhol hatalmas az elvárás, ha nem felelsz meg, akkor majd jön egy pályakezdő matematikus aki nem talál jobb állást, és majd ő talán nem számol el semmit.
Egyébként sok más oka lehet, barátnőm multinál dolgozott, neki soha nem volt hiánya, jó munkaerő volt, gyors volt, kedves volt a vevőkkel, de kirakták. Azért, mert az újabb és újabb munkaerők után támogatást kapnak, a régóta ott levőkért pedig nem. Nekik jobban megéri olcsó pénzért a pár havonta friss munkaerő.
Tökmindegy mi volt, lépj tovább rajta, nem ez volt az első iylen az életben.
Majd megszokod.
Lesz más, ami történt meg szard le, úgyis egy fosmunkák ezek.
amikor én csináltam 17 éve, jött egy srác, első nap zsebrevágott 15 ezret aztán, közölte, hogy rosszul van és nem bír tovább melózni.
sose láttuk többet :D
benyelte a céga hiányt, még ügy se lett belőle, mert nem volt semmi gyanus látható, de mégis hogy történhetett volna másképp. Ennyivel nem lehet elszámolni egy kasszát..
Ő csinálta jól, egy nap alatt megkereste azt amiért én 3 hétig jártam.
# 17/18
Az meg majd Radiánban a vissza forint helyet aztán csak néznek.
A munkatempója meg logaritmikus lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!