Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg azért küldhettek el,...

Tényleg azért küldhettek el, mert hiányt csináltam vagy valami más van az ügyben?

Figyelt kérdés
(Igen, tudom, nem jó kategória) Diákmunka, pénztár. Eddig kb. 6 alkalommal voltam, összesen 1000Ft körüli hiányt csináltam. Amit őszintén megmondok nem értek, mert halál komolyan mondom, hogy nagyon odafigyeltem és lassan dolgoztam, de mindegy is igazából. Mondjuk, hogy rosszul számoltam vissza. Ma írt a diákszövetkezeti csaj, hogy felhívta a főnököm és közölte vele, hogy engem többet ne küldjön, mert, hogy ez történt... Emiatt tényleg elküldhetnek egy diákot? Miért nem vonják inkább le a fizumból? Ez egyébként azt hiszem az első két alkalom volt, amikor még csak betanultam, nem tudom ez mennyire számít. Vagy valami más lehet a háttérben? Köszi a válaszokat.
2012. ápr. 26. 21:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Hiányt csináltál, lassan dolgoztál. Sajnos simán elküldhet emiatt. Lehet, hogy hozzád nem ez a munka passzol.
2012. ápr. 26. 21:34
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy még lassú is voltál a hiány mellé?
2012. ápr. 26. 21:35
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem azért dolgoztam lassan mert béna vagyok, hanem direkt, hogy ne legyen hiányom... Amúgy voltam már pénztáros, csak máshol, itt más volt a rendszer azért kellett betanulni, meg furcsa volt minden, szóval értitek.
2012. ápr. 26. 21:35
 4/21 anonim válasza:
100%
Igazából ok nélkül is elküldhet, diákot talál sokat. Van aki ennyire sem türelmes egy kezdővel.
2012. ápr. 26. 21:36
 5/21 A kérdező kommentje:
Na jó állj:D Nem voltam lassú...akkor voltam lassú, mikor a pénzt kezeltem, de egyébként átlagos tempóban dolgoztam, mint bárki más.
2012. ápr. 26. 21:37
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, akinek pénzzel kell bánni, maximálisan megbízhatónak kell lenni. Hogy tudod bizonyítani, hogy nem magadnak vettél ki pénzt? És ahogy írod, lassan dolgoztál, mégis hiányod lett. Nyilván nem abba a munkakörbe valónak tartanak.
2012. ápr. 26. 21:39
 7/21 A kérdező kommentje:
az persze senkinek nem tűnt fel, hogy a maradék 4 alkalommal jól dolgoztam...jaj de utálom az ilyeneket komolyan. na mindegy is.
2012. ápr. 26. 21:42
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ilyen a box: lehetsz te 5 éven keresztül is pénztáros, ha utána valami galiba van kirúgnak.

Sőt, dolgozhatsz valami még felelősségteljesebb munkakörben 15 évig hibátlanul, aztán valami becsúszik és elküldenek.

2012. ápr. 26. 22:03
 9/21 anonim ***** válasza:
80%
Lehet hogy lassú voltál.
2012. ápr. 26. 22:03
 10/21 anonim ***** válasza:
54%
Inkább az volt, hogy valami őrület időszakra felvettek embereket, utána meg szabadulni igyekeztek tőlük. Nem a levegőbe beszélek.
2012. ápr. 26. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!