Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van munkanélküli a családotokb...

Van munkanélküli a családotokban? Mi a végzettsége, hogy nem tud elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Az ismerősötök körében mennyire jellemző?

Anya és nővérem sajnos munkanélküli :(

2012. ápr. 14. 10:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

Férjem apja lassan 10 éve munkanélküli, de ott már vele van a gond, mert tesz rá magasról.

Közgazdász végzettsége van, a felesége meg tűri, nem mer lépni vele szemben....

2012. ápr. 14. 11:47
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
10-es. Szerinted én nem tudom? Egyébként nem a vendégekkel bunkó, láttam munka közben mikor ő nem tudta, hogy már megérkeztem...a kollégáit nem szereti csak max 1-2-őt. Ez teszi be a kaput mindig.
2012. ápr. 14. 11:57
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

Bátyám. 22 éves.

Csak egy gimnáziumi érettségije van, munkaügyi kp. küldte 4 hónapos "képzésre", dehát annyit is ér.

A legnagyobb baj vele, h válogat. Nem vállal el bármit, pedig ilyen 0 végzettséggel neki aztán tényleg kaparnia kellene. Mindig azzal magyarázta, h ebben az országban nincs munka.

Kiment Londonba (élnek ott rokonaink), féléve még csak munka közelébe sem került... Az a szerencséje, hogy van ki eltartsa, így nem kerül ki az utcára.

2012. ápr. 14. 12:09
 14/22 anonim ***** válasza:
94%

Igen, én!

1 éve szereztem meg a diplomám, óvónő vagyok. Itt Pécsen minden óvodába 50-100 közötti a jelentkezők száma. Ráadásul 5 hónapos tapasztalattal (annyit sikerült eddig dolgozni helyettesként) nem nagyon szeretnének felvenni....

Más helyeket is keresek. Voltam már 100 féle kamu meg jutalékos interjún, ezeket most már eleve kerülöm. Ami valós munka arról nem jeleznek vissza. Ami jó lenne messze van, kezdésre nem tudnék beérni.

Máshova kell német nyelv, nekem angol van. Megváltozott munkaképességűt keresnek, én nem vagyok az. Saját autó kéne nekem nincs még jogsim sem.

Most valahogy nagyon rossz széria van...

szerencsémre olyan a hátterem, hogy tudnak támogatni plussz a Páromnak van állása. Így eltengődök még egy ideig, de nagyon remélem már nem sokáig.

23N 2.5 hónapja itthon

2012. ápr. 14. 12:12
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
apukám munkanélküli. néha van állása, de azt is elbassza. most pont nincs neki. amúgy autószerelő.
2012. ápr. 14. 12:47
 16/22 anonim válasza:
100%
Anyám, közgazdász és szociális munkás, már itthon van 2 éve.
2012. ápr. 14. 12:57
 17/22 anonim ***** válasza:
3 hónapja vagyok állástalan, hr-es voltam. Többdiplomám, nyelvvizsgám van, jelentkezéseimre még csak nem is reagálnak a cégek.
2012. ápr. 14. 14:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Nálunk csak én. Apám biztonsági őr, mellette nyugdíjazott katona, anyámnak is van munkája, nővérem már el is költözött. Én majdnem két éve érettségiztem. Folyamatosan nézem az állásokat de sehova nem jelentkeztem mert sosem felelek meg a kritériumoknak. Semmihez sem értek, nincs nyelvvizsgám, se jogsim és szociális analfabéta vagyok. Majd csak lesz valami.
2012. ápr. 15. 03:29
 19/22 anonim ***** válasza:

mit értesz azalatt, hogy szociális analfabéta?

mi az ami érdekel?

Biztos van olyan munka is, ahol emberekkel nem kell találkozni... van, aki azt nem bírja

2012. ápr. 18. 21:34
 20/22 anonim ***** válasza:

Nejem mikor terhes lett kitették a szűrét az ORFI-ból (kórházból), azaz nem hosszabbították meg a szerződését. Egészségügyi diplomával, több éves komoly szakmai tapasztalattal, speciális továbbképzésekkel, francia és latin nyelvtudással, azért nem kap munkát pl. kórházakban, mert jelenleg az a trend, hogy ingyen, fizetés nélkül alkalmaznak 1-2 évre frissdiplomásokat, akik elvállalják, hogy legyen gyakorlatuk. :-(( /majd őket ugyanúgy nem fogják alkalmazni, mert ismét lesznek frissdiplomások, akik ingyen elvállalják a munkát/

Röhej ez az ország!

Én 5 hónapja vagyok itthon. Az MTV-ben dolgoztam. Még kapom a munkanélkülit azaz álláskeresési járadék, nejem pedig ápolási díjat, mert anyukája haldoklik, utolsó stádiumban lévő rákos beteg. Bevezették nálunk is a bölcsődei díjat (Budapest egyik leggazdagabb kerületében), ezért kértek kereseti kimutatást. Nem kell fizetnünk ám, közölték velünk, hogy feljelentenek a gyámügynél, mert túl kevés az egy főre jutó jövedelmünk és veszélyeztetjük a két gyermekünk megélhetését. :-((((((((((((((((((( Felszólítottak gondoskodjunk megfelelő jövedelemről, ill. kérjünk ilyen-olyan segélyt még. :-O ADJANAK MUNKÁT!!! Én dolgoznék!!! Sok-sok évet dolgoztam az állami köztévében, feleségem állami korházban, miért tettek ki, miért építettek le????? Menjenek a ....!!! :-((((((

Speciális szakmám miatt nem találok munkát! Minden tévénél leépítés van :-(

2012. ápr. 19. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!