Mandula név egy kislánynak? Szokatlan még vagy elmegy? Van ilyen név a családotokban?
Figyelt kérdés
Annyira különleges, és nagyon vonz ez a név valamiért. Pedig amúgy nem vagyok a különleges nevek rajongója, az ilyen Dzsesszika, Hófehérke, Orália stb nevek alapból nem jönnek be :D De ez a Mandula annyira szép... :) Mit szóltok?2012. ápr. 5. 14:05
3/29 anonim válasza:
Nincs ilyen név a családomban. Nekem szokatlan és nem választanám. Egyébként egyből az ugrott be, hogy ha lesz egy fiú testvére, azt nevezhetnéd Vakbélnek.
7/29 anonim válasza:
Nem tetszik.
"Mandula miért nem jött ma iskolába? Mert mandulagyulladása van."
8/29 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név, nekem nagyon tetszik! Egyik ismerősöm ezt a nevet adta a kislányának második névként.
9/29 anonim válasza:
"az ilyen Dzsesszika, Hófehérke, Orália stb nevek alapból nem jönnek be"
A mandula ugyanolyan szintű. ne szivasd már direkt a gyereked ilyen idióta névvel.... Egy csonthéjasról gyereket elnevezni, édes istenem. Előre sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!