Elküldtem az önéletrajzomat egy álláshirdetésre, amiről kiderült, hogy ilyen átverős távmunka. Most fenyeget az illető. Lehet valami ebből?
A hozzászólásokat elolvastam ,a leveleket nem, úgyis lényegtelen. De volt egy jó délutánom, nevettem egyet :D
Hihetetlen, hogy bírtok leragadni ilyen piti dolgokon.
Egyszer én is kértem tőlük tájékoztatót 600ft-ért.
Már amikor kibontottam a borítékot, láttam hogy kamu az egész. Fogtam, nevettem egyet hogy keresett rajtam 300ft-ot, kidobtam és ennyi. Örüljön.
De ha már itt vagyok, írtam egy rögtönzött levelet amivel kezdeni kellett volna( kiindulva abból, hogy megfenyegetett azzal, hogy kiteszi a telefonszámod és a címed a netre):
Tisztelt XY!
Sajnálattal értesültem róla, hogy nem értette meg az én döntésemet ezért újra megfogalmazom:
Nem kívánom igénybe venni a szolgáltatásait és nem érdekel az ajánlata, továbbá nem vagyok vevő a minősíthetetlen stílusára.
Ezúton tájékoztatom, hogy az adatvédelemről szóló törvény szerint, ön semmilyen multimédiás tartalmat, sem pedig személyes információt nem adhat ki harmadik félnek(kivétel, bírósági végzés) rólam az én sajátkezű, írásos engedélyem nélkül. Amennyiben megteszi és/vagy nem szakítja meg velem a kapcsolatot véglegesen, feljelentést teszek a ön ellen rendőrségen csalásért, személyiségi jogokkal történő visszaélésért, zaklatásért és a hatóságok rendelkezésére bocsátom a számomra megadott adatait, valamint felveszem a kapcsolatot a többi károsulttal, akiket önök átvertek.
Amennyiben egyéb kérdése van, megadom az ügyvédem elérhetőségeit és megbeszélheti vele.
További szép napot!
XY
Ennyi. Mit kell ezen vergődni? :D
Örülök. A szavak ereje. Legálisan "elmondtam" neki, hogy "húzza meg magát vagy tönkreteszem" :)
Ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!