Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elküldtem az önéletrajzomat...

Elküldtem az önéletrajzomat egy álláshirdetésre, amiről kiderült, hogy ilyen átverős távmunka. Most fenyeget az illető. Lehet valami ebből?

Figyelt kérdés
Úgy volt hirdetve hogy irodai állás és én elküldtem az önéletrajzomat, amiben persze benne van a címem, telszámom, szül. helyem stb. úgy ahogy az egy önéletrajzban szokott lenni. És még képet is csatoltam... Amikor vissza írt hogy mi ez felháborodva vissza írtam hogy csalók stb. stb. meg hogy ismerem ezt....fizess 600 ftot stb... erre ő most fenyeget hogy tud minden adatot rólam, meg van fényképe is és felrak az internetre. Mi tud csinálni? mi bajom lehet ebből? ő akar behúzni és még fenyeget is? köszi előre is :)

2012. ápr. 6. 20:05
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
így volt hirdetve: [link] ha tudom hogy ilyen internetes távmunka tuti nem jelentkezek. azt hittem rendes adminisztrációs munka...
2012. ápr. 6. 20:43
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

pedig eléggé lerí a hírdetésről is, hogy szar.

csak olyan cégnek küldünk cv-t akinek rendes céges e-mail címe van.

2012. ápr. 6. 20:47
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Ú.R.I.S.T.E.N mennyire sötét egy alak aki zaklat téged!!!!

Csak a rendőrséggel tudod leállítani, mert a leveléből egyértelműen kiderül hogy nem állt sorban amikor az észt osztották...

Írd vissza nekik amit már írtam:

Ha MOST azonnal nem fejezik be a rágalmazásodta és zaklatásodat, azonnal feljelented őket emiatt is és a személyes adataiddal való visszaélés miatt is!

Nevet, címet, bankszámlaszámot tudsz. Mégis mit akarnak?

Még hogy te félj tőlük????

Ugyan már!

Nekik kellene tőled, pláne ezek után!

Én már jól elküldtem volna a halalál retkes f@szára őket !!! ... ühümm.. akarom mondani a csudába!

2012. ápr. 6. 20:53
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Szépen összeszeded az emailjait, és feljelentést írsz a BRFK címére, hagy szokja a törődést. Az sem baj, ha a másolat mindjárt megkapja.
2012. ápr. 6. 21:10
 15/40 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ha továbbra sem áll le utána kérdezek ennek van egy két rendőr ismerősöm és ha kell feljelentem :) Nem akartam ilyesmibe belefolyni, de ha nem áll le megteszem. Főleg ha hívásokat vagy leveleket kapok majd ismeretlenektől...
2012. ápr. 6. 21:15
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
qkker válaszát fogadd meg.
2012. ápr. 6. 21:31
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
mivel több bűncselekmény van a rovásán, pont ráfér már a feljelentés
2012. ápr. 6. 21:36
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Felraknád a te leveledet is ami miatt a balogné ilyen alpári stílusban reagált rá???

Egyébként nyugodtan meglehet neki mondani,hogyha használja (vagyis felteszi az internetre) az önéletrajzodat akkor bűncselekményt követ el,Ugyanis soha nem használható fel engedély nélkül mások adatai.

2012. ápr. 6. 22:11
 19/40 anonim ***** válasza:
37%

Először is abban igazad van, hogy nem pontos a hirdetés, félrevezető és nem azt kapja az érdeklődő, amit keres.

Viszont az érdekes, hogy az ő elérhetőségeit itt közzé teszed, meg a levelét is (ami alapján elég műveletlen és neveletlen alaknak látszik), de azt már nem, amit te írtál neki. Vajon miért? Véletlenül nem hasonló stílusban írtál neki, mint ahogyan válaszolt? Mert akkor teljesen megértem a felháborodását. Én alapból nem is írtam volna semmit az első levelére. Minek? Az ilyen "munkalehetőséggel" egyszerűen nem kell foglalkozni. Amíg ezen bosszankodsz meg a leveleit linkelgeted, addig 5 másik, valós állásra jelentkezhettél volna.

2012. ápr. 6. 22:14
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez Magyarország. Hazudik, csal, rágalmaz, fenyeget és még neki áll feljebb. Jelentsd fel. Én azonnal megtettem volna. Vmi fejlemény?
2012. ápr. 6. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!