Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elküldtem az önéletrajzomat...

Elküldtem az önéletrajzomat egy álláshirdetésre, amiről kiderült, hogy ilyen átverős távmunka. Most fenyeget az illető. Lehet valami ebből?

Figyelt kérdés
Úgy volt hirdetve hogy irodai állás és én elküldtem az önéletrajzomat, amiben persze benne van a címem, telszámom, szül. helyem stb. úgy ahogy az egy önéletrajzban szokott lenni. És még képet is csatoltam... Amikor vissza írt hogy mi ez felháborodva vissza írtam hogy csalók stb. stb. meg hogy ismerem ezt....fizess 600 ftot stb... erre ő most fenyeget hogy tud minden adatot rólam, meg van fényképe is és felrak az internetre. Mi tud csinálni? mi bajom lehet ebből? ő akar behúzni és még fenyeget is? köszi előre is :)

2012. ápr. 6. 20:05
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Hogy ne legyen az, hogy én nem rakom fel itt a levél, amit délután reagáltam rá. Szerintem én nem alpári stílusban írtam....csak felháborodva... [link]
2012. ápr. 6. 22:41
 22/40 anonim ***** válasza:
39%
Ezt a hozzászólásodat miért nekem címezted?
2012. ápr. 6. 22:43
 23/40 A kérdező kommentje:
bocsi nem az utolsónak hanem 22.14-esnek írtam az előzőt!
2012. ápr. 6. 22:43
 24/40 A kérdező kommentje:
egyébként a fejlemény az hogy a csaj az előbb írt hogy a felső oktatásért is fizetni kell így ő jogosan kér pénzt....
2012. ápr. 6. 22:44
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Értem. És mit fogsz csinálni. Van vmi fejlemény?
2012. ápr. 6. 22:44
 26/40 A kérdező kommentje:
én mondtam neki hogy részemről lezárva az egész nem fogok válaszolni a levelekre. és nem is válaszoltam az utóbbira. ha továbbra sem hagyja abba utána járok mit lehet tenni ez ügyben.
2012. ápr. 6. 22:46
 27/40 anonim ***** válasza:
42%

Hát, nekem úgy tűnik, te kezdtél előbb fenyegetőzni. Bár a csaj meg még mélyebbre süllyedt, mert még bunkóbb stílusban írt vissza.

Tényleg nem értem, magyarázd már el nekem! A levélben is írtad, hogy nem érdekel - akkor meg minek írtál vissza neki? Egy csomó időt elpazarolsz fölösleges bosszankodással. Annyit kellett volna tenned, hogy egy jót röhögsz rajta, hogy milyen butaságokból akarnak pénzt csinálni a hiszékeny emberek, aztán mész tovább a következő álláshirdetésre.

2012. ápr. 6. 23:00
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Mert önéletrajzot, elérhetőségeket stb. küldött neki, időt,

energiát pazarolt egy újabb szélhámosra. Én teljesen megértem, hogy felháborodott, és még sokkal keményebb levelet írtam volna neki. És az ilyet egyből fel kéne jelenteni, ez egyértelmű csalás, megtévesztés, lehúzás, ha ezért akár egyetlen embertől felvette a 600 ft-ot, évekre lecsuknám.

2012. ápr. 7. 03:08
 29/40 A kérdező kommentje:
azóta már jött megint egy levél amiben megint azt írja, hogy mindenért fizetni kell pl. állásinterjúra megyek akkor buszjegyet stb. stb. és így ő jogosan várja el a 600 ft. Ja és mindig már e-mail-ről jönnek a levelek. csak az első 2 volt az Anna, utána egy cserebogár nevű írt most meg reggel egy ursula nevű. Ezeket töröltem és nem is válaszoltam egyikre sem.
2012. ápr. 7. 08:58
 30/40 csibexke ***** válasza:
100%

akkor ez a munkaadó nagyon amatör kis csaló :)

bár ha megvan a cime és te is vhol baján laksz én szivesen megkeresném a helyedben. mondjuk tuti nem valós a cim :)

2012. ápr. 7. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!