Elküldtem az önéletrajzomat egy álláshirdetésre, amiről kiderült, hogy ilyen átverős távmunka. Most fenyeget az illető. Lehet valami ebből?
Hát, nekem úgy tűnik, te kezdtél előbb fenyegetőzni. Bár a csaj meg még mélyebbre süllyedt, mert még bunkóbb stílusban írt vissza.
Tényleg nem értem, magyarázd már el nekem! A levélben is írtad, hogy nem érdekel - akkor meg minek írtál vissza neki? Egy csomó időt elpazarolsz fölösleges bosszankodással. Annyit kellett volna tenned, hogy egy jót röhögsz rajta, hogy milyen butaságokból akarnak pénzt csinálni a hiszékeny emberek, aztán mész tovább a következő álláshirdetésre.
Mert önéletrajzot, elérhetőségeket stb. küldött neki, időt,
energiát pazarolt egy újabb szélhámosra. Én teljesen megértem, hogy felháborodott, és még sokkal keményebb levelet írtam volna neki. És az ilyet egyből fel kéne jelenteni, ez egyértelmű csalás, megtévesztés, lehúzás, ha ezért akár egyetlen embertől felvette a 600 ft-ot, évekre lecsuknám.
akkor ez a munkaadó nagyon amatör kis csaló :)
bár ha megvan a cime és te is vhol baján laksz én szivesen megkeresném a helyedben. mondjuk tuti nem valós a cim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!