Elküldtem az önéletrajzomat egy álláshirdetésre, amiről kiderült, hogy ilyen átverős távmunka. Most fenyeget az illető. Lehet valami ebből?
ne félj
csak fenyegetőzik
semmi haszna nincs abból, hogy felrak a netre
és mit írna a képed mellé?
hogy azt mondtad rá, hogy csaló?
ugyanmár
pont hogy neki lenne félnivalója
mi az amit ő most el szeretne érni? mit akar tőled?
hogy dolgozz nála? ezek után?
Ne fizess !!!!
Viszont ha úgy teszel mintha, akkor megszerezheted az ő adatait, mint cím, vagy bankszámla, attól függ mennyire okos...
Jaj ne félj, ebből nem lehet semmi bajod!!!!
Jól kezdi a munkaadó hogy fenyegeti az embert.... na szép!
És mégis hova rak fel az internetre, és milyen szöveggel???? Jaj ő az aki nem akart nekem dolgozni, bi-bi-biii.???
Most figyelj:
Te pedig írd meg neki hogy MOST sürgősen fejezze be a zaklatásodat, különben azonnal feljelented személyes adataiddal való visszaélés miatt.
itt a levél egy része rajta a címe, tel száma: [link]
és itt egy másik ahova a pénz kérné: [link]
egy nő fenyegetőzik aki azt mondta hogy a párja és elmondott minden utolsó sz*rnak mert kételkedem az ő párjában. beírta a nevem facebookon és a kép alapján megtalált és elküldte e-mailbe a linket,hogy "ez te vagy?" "megismerem a képedet"... persze facebookon be van állítva , hogy mindent csak az ismerőseim lássak idegen nem...a fényképeket se tudja megnézni és levelet sem tud írni és más adathoz ott hozzáférni. Remélem nem lesz semmi ebből, csak így írta, hogy ne csodálkozzak ha majd írnak meg hivogatnak....kell még az hogy kiírja a tel.számomat vagy az e-mailet valahova...
mond meg neki, hogy amennyiben nem áll le, feljelented a csalásért, bankszámla alapján pedig nem áll sokban lenyomozni. nem kell fosni tőle.
amúgy a net alapból kidobta ezt a címet amikor gépeltem, szal gondolom sokan belefutottak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!