Van más város/település is ahol megbukott a közmunkaprogram?
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.
De azt a véleményem azért fenntartom magamnak, hogy aki nem hajlandó dolgozni, az ne rinyáljon, hogy nincs munka. A másik meg az, hogy mindegy mennyit kap, az pontosan annyival több, mint a nulla. Ezen azért illenék elgondolkodni, szerintem.
Én Kelet-Mo.-on lakom, egy kis településen, és itt is beindult a közmunka program, több mint 400 embert vettek már fel, több hullámban, hosszabb-rövidebb időre.
Én is köztük vagyok... (diplomás pályakezdőként nem egy álom meló)
Elmondhatom, hogy a helyzet elszomorító.
Sokan be sem járnak, vagy bejárnak, de minek... a hozzáállásuk egy vicc. És ami még vicc az az, hogy aki önként jelentkezett a p.hivatalban közmunkára, azok többségében nem kerültek be, viszont akik nem is akartak dolgozni, olyanok elég szép számmal.
A vezetőség hozzáállása szintén vicces, nem adnak munkát, hanem elvárják, hogy a brigád találjon magának munkát... és tovább nem is sorolnám, mert csak felhúzom magam.
Szóval jó ez a közmunka program, arra hogy javítsa a munkanélküliségi mutatókat... de egyébként csak egy értelmetlen és haszontalan dolog.
(jelzem itt is megtörtént hogy elkaptak egy embert részegen, de megúszta egy írásbeli figyelmeztetéssel, a kirúgásig még van egy dobása.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!