Hol tudom a neten megnézni, hogy x város (település) hány km-re van Szegedtől és Kecskemétől?
www.viamichelin.com
ide be kell írogatni A várost és B várost,vagy falut(amit akarsz),és kiszámolja,és útvonalat is ad neked.Ki kell választani,hogy autópályán vagy autóúton akarod e megközelíteni az adott helyet.
Mi minden évben ezt használjuk nyaralás előtt mikor megyünk kocsival ide-oda.Megbízható,én nagyon szeretem!
Bal oldalon DEPARTURE(kiindulási pont)-be beírod,hogy honnan mész,és a DESTINATION(érkezési pont)-ba pedig,hogy hová szeretnél menni.
Pl.Departure:Mucsaröcsöge
Destination:Kiskunbüdösfütykös
01:39
Nem Ö nem gongolja, hogy vannak még kezdők
"...milyen hülye kérdés ez?" Te mit szólnál, ha a kérdésedet igy illetné a válaszolód.Fellenél háborodva.Csak egy kicsit is gondolkozzál!
",,,nem akarlak fikázni..." De mégis ezt tetted.Ha nem akartad (mert már álmos voltál), ott a radirgumi és használod.
Engem - nem tehetek róla, de az ilyen stilusu válaszolók nagyon fel tudnak bosszantani, azt hiszik magukról, hogy ök fujják a szelet.
Egyébként én az "útvonal- tervezőt" használom.Pontos,megbizható, egyszerű kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!