Ki merne elindulni a nagyvilágba nyelvtudás nélkül?
Hát Anglia most nem a legjobb választás lenne,hogy nyelvtudás nélkül szerencsét próbáljunk.
Én kint élek.Egyenlőre van munkám,de 2 hónapja rövidített munkarendben dolgozunk (nincs meló)Ma kaptuk meg a papírt,hogy az áprilisi hónap is rövidített lesz.2 hónapja a kényszer szabadnapokon (amit nem fizetnek) munkát keresek,mert úgy érzem hamarosan küldeni fogják el az embereket,elsőként rögtön a külföldieket..De hiába van nyelvtudásom,szakmám,gyakorlatom,referenciám,minden irodában csak annyit mondanak,hogy ha van valami hívnak.De most ők sem tudnak mit tenni,hiszen egyre több ember kerül az utcára.(A honda autógyár újra elküldött 3 hónapja 500 embert.) Szóval én is aggódom,hogy ha kirúgnak mit csinálok.Hogy fizetem a lakbért,a rezsit? Hova menjek ezek után??Haza?? vagy hová???
ma 20:50
még valamit..Hogy mennyire nem arany itt sem az élet.2 napja szinte minden benzinállomás be van zárva,mert sztrájkolnak a szállítok.A benzin árak magasban,és 2 napja alig van hely ahol lehet kapni benzin.Ha hamarosan nem nyitják meg,akkor az autót is letehetem,mert nem lesz benzin benne.
06:43
"Az enyémek 18 évesen már 2nyelvvizsgávalálltak, és az csak a suliban tanult volt....hogy lehet EGyÁLTALÁN valaki nyelvtudás nélkül?"
Ahogyan az írásodat elnézem, neked még a magyar sem megy!!
Amúgy naponta lehet tapasztalni, hogy az itthoni nyelvvizsgájukkal sokan, meg sem tudnak kint szólalni...
11:29
Minden szavaddal egyet értek mélységesen!
Én írtam, hogy bejártam a fél világot nyelvtudás nélkül.
Vicces lett volna, ha pl az USA-ban szükség esetén felmondom az ált. iskolás jelentést oroszul, hogy továris ucsítelj...stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!