Hogy találtál munkát?
Figyelt kérdés
Már elég régóta keresek munkát, de nem találok, vagy válaszra se méltatnak vagy válasz kapok hogy nem engem vettek fel, pályakezdő vagyok és nagyon el vagyok keseredve. Ti hogy találtatok munkát?2012. márc. 31. 16:52
21/21 anonim válasza:
Tegyél ki hirdetést a szegedi egyetemen, hogy korrepetálást vállalsz, és a városban mindenfele újságban, neten hirdesd magad, hogy angol nyelvoktatást vállalsz.
Én pesten jártam egy kávézóba külön órára. Azért volt rossz, mert mindig kellett valamit fogyasztani, de mivel mind a tanár mind én messze laktunk, ez volt a kompromisszumos megoldás. És ha bemegyek pl a Libri kávézóba, ott is mindig látom, hogy különórát tartanak. Szóval ez megszokott.
Gyakorold a németet amíg van so szabadidőd, nézz filmeket németül, német felirattal, mert az nagyon fog kelleni, hogy elhelyezkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!