Hogy találtál munkát?
Figyelt kérdés
Már elég régóta keresek munkát, de nem találok, vagy válaszra se méltatnak vagy válasz kapok hogy nem engem vettek fel, pályakezdő vagyok és nagyon el vagyok keseredve. Ti hogy találtatok munkát?2012. márc. 31. 16:52
2/21 A kérdező kommentje:
óh, szóval 20-on pár évesen vállalkozó vagy?
2012. márc. 31. 17:02
3/21 anonim válasza:
az se mind1, h mi a szakmád, mihez értesz
4/21 A kérdező kommentje:
hát végül is van egy érettségim, meg gazdasági irányban tanultam, de nincs tapasztalatom
2012. márc. 31. 18:08
5/21 anonim válasza:
Ismerőseimet kértem meg hogy ajánljanak be oda ahol ők dolgoznak - általában raktárosi, irattárosi munka. Illetve van egy vállalkozásom.
6/21 anonim válasza:
Pont annyi voltam 20 éve, mikor elkezdtem.
7/21 A kérdező kommentje:
ismerősöknél már érdeklődtem, de nem tudtak beajánlani, pedig már egyáltalán nem vagyok válogatós.
utolsó válaszadó! Hát igen, gondolom a szüleid segítségével nyitottad meg.
2012. márc. 31. 19:22
8/21 A kérdező kommentje:
amúgy tippeket is várok, honlapokat, hátha van amiről nem halottam eddig
2012. márc. 31. 19:23
9/21 anonim válasza:
Nem, volt egy autóm (szintén önerőből), eladtam, abból inditottam el.
10/21 kapo1588 válasza:
azon csoda kategóriába tartozom hogy nem ismerős által találtam... de így is 8 hónapig tartott és kb 500 emailt küldtem szét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!