Hogy találtál munkát?
25 éves vagyok, eddig csak diákmunkám volt. Hiába keresek két hónapja, sehova nem vesznek fel, pedig bármilyen munkát elvállalnék, a rakodástól az öltönyös munkahelyekig:(
Hol érdemes keresni? Munkaügyi központ nem tud segíteni. Expressz újságban sose hívnak vissza...
1. Milyen végzettséged van?
2. Mit csinálnál szívesen?
3. Van olyan, amit nem vállalnál?
4. Hajlandó lennél vállalkozóit kiváltani és jutalékos rendszerben dolgozni?
1; Gimnáziumba jártam, de 6 éve nem használtam a számtech tudásom, elavult
2; akármit csinálok, bármit, amiért fizetnek, mert el is vagyok keseredve, és égetően kell az albérletemre és a diákhitelem visszafizetésére (jártam két évet angol szakra az eltén, de nem tetszett; a nyelvet viszont elsajátítottam)
Nem akarok okoskodni, csak javaslatok:
1. Csinálj felsőfokút és keress nyelviskolát, ahol alkalmaznak.
2. Adj magán nyelvórákat.
3. Mellette ha van kedved, nézz körül az INGnél és a UPCnél, van lehetőség vállalkozóként jutalékos rendszerben dolgozni nekik. Az INGnél úgy működik, hogy kb 6 hónapon keresztül kapsz havi százezret, utána csak a jutalékot. A pontos paramétereket nem tudom, mert közben ésn mást választottam, de kérdezz rá, ha gondolod.
4. Irod, h van számtechtudásod, ami elavult. Ha volt olyan szintű, frissítsd föl, és keress munkát (akár alkalmit) programozóként vagy vállalj honlapkészítést. Sok sikert, ha van vmi, írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!