Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Előfordult már veled, hogy...

Előfordult már veled, hogy miután megszünk a munkahelyed jó 2 hónapignem találtál semmilye munkát?

Figyelt kérdés
Illetve jelentkeztél és beadtad több helyre is az önéletrajzot, de sehonnan nem kaptál választ. Sajnos nem könnyű elhelyezkedni, főleg a tél kellős közepén :/
2012. jan. 31. 14:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%

Nem fordult elő.

Ellenben munkát adok másoknak, és a jelentkezők között gyakran vannak olyanok, akik már egy ideje nem találnak állást.

2012. jan. 31. 16:17
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülhetsz, ha 2 hónap után sikerül munkát találnod.
2012. jan. 31. 17:01
 3/22 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Miért is kellene örülnöm annak,ha 2 hónap után találok munkát?

Úgy utaztam haza a szüleimtől az ünepek után, hogy már munkanélküli voltam, és abban bíztam, hogy még januárban találok valamit. Több helyre jelentkeztem illetve beadtam az önéletrajzomat de még semmi..legalább vagy 8 helyre. Sok kiadásunk van, a számlákat meg fizetni kell :(

2012. jan. 31. 19:17
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

Egyetértek azzal, aki azt mondja h. örülj ha találsz 2 hónap után. Én 4. hónapja keresem, nem 8 hanem -nem nagyotmondás, megszámoltam- 70 helyre adtam be pályázatot, abból kb 3man hívtak fel.

Szakmám van, tapasztalatom van, angolul tudok.

Annyi a probléma h. fiatal nő vagyok, informatikus a szakmám, szóval hátrányból indulok alapból.

2012. jan. 31. 20:00
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Előfordult, sőt, nemcsak 2 hónapig, de hónapokig nem volt állandó munkám.

Próbáld meg kihasználni a helyzett (munkaügyin keresztül tanulni valamit, keresgélni, új dolgokba vágni) de ne add fel.

S ne elégedj meg azzal, hogy elküldöd a CV -det. Hívd fel őket, érdeklődj. (De ne legyen zaklatás)

Sok sikert és kitartást!

2012. jan. 31. 20:38
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

8 helyre? Az igen! Engem 100-ból 2 esetben hívtak egyáltalán vissza. Te hol élsz? Mint aki még nem is hallott arról, hogy csomóan évek óta nem tudnak elhelyezkedni.

#2 voltam.

2012. jan. 31. 21:16
 7/22 anonim ***** válasza:
33%
Én biztosan nem akarnék azonnal elhelyezkedni, inkább pihennék, utazgatnék pár hónapot. Kell egy kis változatosság.
2012. jan. 31. 21:25
 8/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nehzen viselem a tétlenséget és idegesít, hogy nincs állandó jövedelmem. Azt se tudom a számlák egy részét miből fizetem ki, nemhogy az alkalmat kihasználva utazgassak.Mert a párom fizetéséből nem tudunk mindent fizetni.

2012. febr. 1. 09:19
 9/22 A kérdező kommentje:

Kedves Naivety!

Biztos vagyok benne, hogy a képeeségeidnek megfelelően keresel magadnak állásokat.Nem ismerlek, de szerintem mivel nyelvet beszélsz, van szakmád, tapasztalatod, nem fogsz egy takarítói állásra jelentkezni, hiszen nyílván a fizetés is kevesebb lenne, Te meg ne ezért tanultál éveket. De lehet nem így van, bocsi ha rosszul gondolom.

2012. febr. 1. 09:23
 10/22 anonim ***** válasza:
46%

Természetesen nem adja be takarító helyre, mert akkor miért tanult idáig. Nagyon vigyázni kell az ilyen dolgokkal, mivel túl képzettség miatt fel sem veszik. Esetleg ha mégis, vannak olyan szemetek, hogy kiváltatják vele a START kártyát, majd a 3 hónap lejárta után elhajtják a fenébe, mert akkor el kell kezdeni adózni utána. Kap kb 80 ezret 3 hónapig és megint ott van ahol elindult, sőt rosszabbul járt, mert a START kártyája is lejárt, amit azért a cégek igénybe szeretnének venni, vagy valami komoly szakmai tapasztalattal tudod megoldani, hogy felvegyenek nélküle.

Ebben igazat is adok neki, hogy ha esetleg nem adta be oda. Az ilyen takarító féle munkák, az a tanulatlanoknak való, akik nem foglalkoztak a szakmai képzéssel, mert inkább piáltak meg lógtak a suliból. Persze őnekik ez is büdös. Hát tanulniuk kellett volna.

Naviety! Esetleg tőled meg szeretném kérdezni, hogy informatikában, milyen szakterületen keresel állást.

2012. febr. 1. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!