Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Új munkahely, hogyan érjem...

Új munkahely, hogyan érjem el, hogy ne kezeljenek "óvodásként"?

Figyelt kérdés

Most kaptam új munkát, mondhatni életem állásának tűnik. Előző munkahelyemen is úgy bántak velem(22 évesen)mit valami dedóssal. hogy érjem el hogy itt ne így legyen? Nem nézek ki 22-nek és tényleg mindenki óvodásként beszél, viselkedik velem. Pedig nem úgy viselkedek:)

miért néznek le a nálam 10-15-20 évvel idősebb főleg nők?

Másnak is van ilyen?

2012. márc. 11. 18:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ismerős a probléma. :-) Én most vagyok 28 és 5 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. Még mindig én vagyok az "édes kicsi csillagom", de engem már nem bánt a dolog. A kolléganőim mind nyugdíj közelében vannak már, olyan vagyok nekik, mintha a lányuk lennék. Pedig már van egy óvodás gyerekem és férjnél vagyok, de még mindig kislányként kezelnek. Odáig viszont eljutottunk már, hogy szakmailag felnéznek rám, inkább ők szoktak tőlem segítséget kérni, de ha más, magánjellegű téma kerül elő, akkor mindig jön a "majd meg tudod, ha annyi idős leszel mint én".
2012. márc. 15. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!