Én úgy gondolom, hogy Magyarországon nagyon könnyű munkát találni, csak sokan nem akarnak dolgozni, és kitalálták, hogy nincs munka. Ti is így gondoljátok?
én menedzser voltam a babám előtt. férjemnek cége volt, havi 1M-t kerestünk, ezért is vállaltuk a babát.
most gyerek bölcsiben, férjemnek baromi jó végzettsége van, még munkát keres de közben alkalmi melókat vállal, én meg takarítani készülök elmenni, mert egyrészt kevés a választék fiatal, egy gyerekes, ráadásul kicsi gyerekes nőnek, másrészt amint beteg a gyerek rúgnak is ki.
de ezt te valóban nem tudhatod, nem voltál még diplomás, nem érezted azt, hogy becsődölt az ország és ezzel ellehetetlenül a megélhetésed, nem érezted, hogy hiába tanultál (én speciel 5 évet estin, munka mellett húztam le) nem tudod vele megteremteni az egzisztenciádat, nem érezted azt a rettegést, hogy jövőhéten miből veszel ételt a gyermekednek!
majd ha ezen túl vagy akkor sértegess másokat!
Kedves Kérdező!
Szerintem azonnal nyiss egy fejvadász céget, mert ezzel a pozitív gondolkodással lehet sokaknak tudnál segíteni munkát találni!
A négy gyerekes vagyok.
Amikor gyereket vállaltam akkor nem ilyen világ volt.
Szereztem 2 diplomát. Dolgozom, van munkám. Van egy teljesen független vállalkozásunk is.
A nagyszülők csak a gyerekek vigyázásában segítenek, amíg dolgozunk.
De akkor is nehéz megélni, s nem könnyű jó munkát találni. Gyakorlatilag lehetetlen olyat, amivel jól lehet keresni.
Most olvastam végig a válaszaidat. Hát így már értem, így könnyen találsz munkát.
De én fél állásban is többet keresek ezek szerint mint Te. De amit én jó munkának tartanék diplomásként, 4 gyerek eltartásához az nem az a fizetés, amit Te kapsz.
Ilyen munkám, mint írtam nekem is van, s amúgy én nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!