Én úgy gondolom, hogy Magyarországon nagyon könnyű munkát találni, csak sokan nem akarnak dolgozni, és kitalálták, hogy nincs munka. Ti is így gondoljátok?
"Akkor verd a melled, hogy értelmiségi vagy, és dögölj éhen. Ennyi."
Van munkám, nem erről van szó! És nem verem a mellem, csak tényeket közlöm!
Hm, csak kiderült az az IQ valóban.
Amúgy szerintem a kérdező így akarja magát áltatni, hogy ő igenis tökéletes és nem bánta meg, h nem végezte el a sulit. Mondjuk okés, előfordulnak esetek amikor valaki nem érettségizik le önhibáján kívül, bár ez többnyire nem a huszonéves korosztály.
Barátnőm anyja se érettségizett le (45< éves), mert dolgozniuk kellett, de az más idő volt akkoriban.
de van ismerősöm aki adósságokban úszik a "jól menő" cégével, és neki sincs érettségije, mert.. öö, hogy a szavait idézzem: "nem foglalkoztam hülyeségekkel"
Nos végül pedig, van akinek összejön iskolázatlanul is a meló, de mivel túl sok kérdezőhöz hasonló ember van, így a többségük hoppon marad. Ilyenkor azért nem szokás belerúgni azokba akik a rövidebbet húzták, mert lehet, hogy legközelebb amikor a tescoba jelentkezel takarítani, akkor majd képen röhög az aki "helyetted" felvételt nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!