Én úgy gondolom, hogy Magyarországon nagyon könnyű munkát találni, csak sokan nem akarnak dolgozni, és kitalálták, hogy nincs munka. Ti is így gondoljátok?
"Érdekes hozzáállás."
Inkább a tiéd érdekes. Mert a gyerek fontosabb, mint a karrier, ami egyébként a gyerekért (is) van, és nem az élet fő célja normális esetben.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Szóval akkor az a normális, hogy valaki a semmibe pottyant négy gyereket, és semmit sem tud nekik nyújtani.
Világos, mint a nap.
Valóban könnyű munkát találni, a gond csak az, hogy nem olyat, amiből meg is lehet élni:S
És nemcsak helyfüggő, hanem emberfüggő is, mert hiába van autószerelő állás mindenhol, ha az álláskereső csavarhúzó két végét se tudja megkülönböztetni egymástól:)
Arról nem is beszélve, hogy ha találsz is munkát, de nem vagy alkalmas az elvégzésre, gyorsan leszel újra munkanélküli.
én 28 éves kisgyerekes nő vagyok.
férjemet ide köti az otthonunkhoz a munkája, tehát neki maradnia kell. Ő reggel 7kor indul és este 7-f8 között ér haza. a bölcsi fél6-ig van nyitva, tehát férjem nem tudja elhozni. nagyszülők vidéken élnek, a másik nagyszülők dolgoznak késő estig, tehát segítség nincs.
Nyilván maradok én, tehát nekem olyan munkát kell találnom, hogy odaérjek érte 5-fél6 között.
A fősulira jártam, de olyan végzettségem van onnan amiben képtelenség olyan állást találni ami 8 órás, vagy hajnalban kezdődik, hogy végezzek. van 2 szakmunkásom is, az egyik halott szakma lett, a másikban képtelenség elhelyezkedni, kihalásos...
a régi munkahelyem nemrég szűnt meg.
na most nem képtelenség állást találni, ez igaz, multikhoz simán felvesznek pénztárosnak. és 3 hét múlva kirúgnak mert a gyerek sajnos beteg, és otthon kell vele maradnom :(
na erre adj tanácsot, ilyenkor mit lehet csinálni? mert elhiszem, hogy velem van a baj, csak hát ezzel nem vagyok előrébb, férjem fizetése meg nem fedezi a kiadásainkat
"valaki a semmibe pottyant négy gyereket, és semmit sem tud nekik nyújtani"
Nem erről volt szó eddig, hanem arról, hogy ott laktak mindig is, és ha elvesztette a munkáját, hogy költözzön az ország másik végébe négy gyerekkel? A jelenlegi körülmények között a házat sem tudja eladni.
Üdv!
Leftlegged Player :)
8 általánosom van. 16 éves korom óta dolgozom, mert rákényszerültem, ha nem akartam éhen dögleni. 10 éve dolgozom folyamatosan. Szóval én vagyok a legjobb példa arra, hogy aki dolgozni akar, az fog is, és nem azon rinyál, hogy jajj keveset fizetnek, hanem örül annak is, ami van, mert még mindig több, mint a semmi.
Ennyit erről. Nyavalyogni lehet, de sajnos azzal még senki nem lakott jól.
hú, hát pont te vagy a legrosszabb példa. mert 8 általánosos építőipari munkásokat mindig keresnek, hisz ők h*gyért-sz*rért dolgoznak, de egy 2 diplomás embert nem vesznek fel téglát pakolni mert neki többet kéne fizetnie.
sejtettem, hogy IQ-bajnok vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!