Be vállalnál egy olyan külföldi munkát ami igaz jól fizet de 3 idegen kollégával kellene egy lakásban lakni 4 hónapig?
ma 12:31
a fizetést nem mondom de azt tudom hogy olyan 200-300 között van egy kis stúdió apartman..nekem még akkora sem kellene,nekem egy szoba tusolóval bőven elég lenne egy ilyen motel szerű valamiben vagy nem tudom hogy hívják ezeket..az szerintem olyan 150-200 körül lenne...gondolkodtam hogy megpróbálok megegyezni a munkáltatóval hogy vennék ki egyet és akkor a felét fizesse ki legalább ha nem is az egészet..
ma 12:39
nem tudom kimondta hogy ez egy hotel??egyszóval nem mondtam...de oda fogok jelentkezni mert ott mindenki kap normális szállást..ez amúgy egy kisebb kávézó étterem és mivel nem szálloda ezért van ilyen szállás...azt gondoltam mindenkinek vesz ki egy szobát valahol külön külön...
Szerintem elég buta vagy ha kihagyod én laktam 4isme
rőssel 2évig Magyarországon simán egy albérletet béreltünk mert úgy olcsóbb...
Sokan ölnének már munkáért is nem, hogy külföldiért.
Vidéken van egy mondás:
" jó munkahelyen mindig dolgozni kell" annyira nincs ott munka te neked pedig adott lenne és ilyen kérdésen fenn akadsz. Hát szégyeld magad sok több diplomást tudok aki havi 55ezer Ft szarrá dolgozza magát nőként te meg it....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!