Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Be vállalnál egy olyan külföld...

Be vállalnál egy olyan külföldi munkát ami igaz jól fizet de 3 idegen kollégával kellene egy lakásban lakni 4 hónapig?

Figyelt kérdés
Ez egy idény munka lenne ami igaz jól fizet de egy magyar sráccal és egy szlovák lánnyal kellene együtt laknom,mindenkinek lenne külön szobája és értelem szerűen a konyha,wc,fürdő az közös....nem tudok hogy elvállaljam e így...a pénz az biztos,a pénzt mindig megkapták elmondásuk szerinte a főnöktől és nem volt csúszás..ti be vállalnátok így?
2011. dec. 30. 10:12
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

ma 12:31

a fizetést nem mondom de azt tudom hogy olyan 200-300 között van egy kis stúdió apartman..nekem még akkora sem kellene,nekem egy szoba tusolóval bőven elég lenne egy ilyen motel szerű valamiben vagy nem tudom hogy hívják ezeket..az szerintem olyan 150-200 körül lenne...gondolkodtam hogy megpróbálok megegyezni a munkáltatóval hogy vennék ki egyet és akkor a felét fizesse ki legalább ha nem is az egészet..

2011. dec. 30. 12:39
 42/48 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen nem nagyon van,amit te mondasz..legalabbis ilyen nekem is jo lett volna,de egyet se talaltam, pedig ahol en elek ott a minimalizalasra mennek.
2011. dec. 30. 12:41
 43/48 A kérdező kommentje:

ma 12:39

nem tudom kimondta hogy ez egy hotel??egyszóval nem mondtam...de oda fogok jelentkezni mert ott mindenki kap normális szállást..ez amúgy egy kisebb kávézó étterem és mivel nem szálloda ezért van ilyen szállás...azt gondoltam mindenkinek vesz ki egy szobát valahol külön külön...

2011. dec. 30. 12:41
 44/48 anonim ***** válasza:
Szoval ilyen kis helyseget talalni nehez, mint szenakazalban a szalmaszalat. Persze, ha szerencsed van biztos talalsz, de sokan akarnanak ilyet, mert hat egyedul megiscsak egyszerubb az elet.
2011. dec. 30. 12:42
 45/48 anonim ***** válasza:

Szerintem elég buta vagy ha kihagyod én laktam 4isme

rőssel 2évig Magyarországon simán egy albérletet béreltünk mert úgy olcsóbb...

Sokan ölnének már munkáért is nem, hogy külföldiért.

Vidéken van egy mondás:

" jó munkahelyen mindig dolgozni kell" annyira nincs ott munka te neked pedig adott lenne és ilyen kérdésen fenn akadsz. Hát szégyeld magad sok több diplomást tudok aki havi 55ezer Ft szarrá dolgozza magát nőként te meg it....

2012. jan. 2. 16:00
 46/48 anonim ***** válasza:
4 ismeretlennel
2012. jan. 2. 16:00
 47/48 anonim ***** válasza:
Hogy dontottel?
2012. jan. 2. 18:16
 48/48 anonim ***** válasza:
én két ismeretlennel laktam, mikor kijöttem, hárman három szobában. az egyikhez volt fürdő, de csak az egyikhez. az enyémhez nem. a fürdő közös, konyha, nappali nyilván. utána laktam hat másik idegennel, hatszobásban. én is 30 voltam, nem szerettem, de ki lehet bírni. apartman? ugyan már. arra ne nagyon számíts. bírd ki egy ideig, aztán költözz külön.
2012. jan. 19. 00:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!