Be vállalnál egy olyan külföldi munkát ami igaz jól fizet de 3 idegen kollégával kellene egy lakásban lakni 4 hónapig?
Szerintem te nem laktál se koliban,se edzőtáborban nem voltál,se a haverokkal 1 hetes túrán.
Ha eleve ilyen a hozzáállásod el se indulj,mert ott fogsz savanyúskodni a többieknek.
ma 10:44
Ha nem mennék akkor keresgélnék tovább ahol adnak normális szállást ahol kapok egy teljesen külön álló szobát tusolóval egy apartmanban...sok ismerős van kint így és a legtöbb ember kapott egy teljesen külön álló kis szobát amiben van egy tusoló..
amúgy ausztria..
ma 10:46
de laktam edző táborban 15 évesen és voltam össze zárva később is 3 emberrel egy szobában de 30 évesen az ember nem biztos hogy már erre vágyik...ha 21-23 lennék nem is gondolkodnék rajta és nem is gondolkodtam de ennyi idősen azért meg gondolja az ember....és nem vagyok finnyás mert aludtam egy pincébe is régebben egy hétig...ahol alig volt fűtés..
Hogy mennyi idős vagyok? Harmincas második fele. És érzem nagyon a... "kort"... Hogy kevésbe vagyok rugalmas. Hogy jobban zavarnak dolgok... Ez van. Szívesen laknék együtt olyanokkal, akikkel van valami közös alap, közös értékrend, közös normák... nem tudom, érted-e... De zsákbamacska vadidegenekkel.. hát. Megmondom őszintén, ha menne egész este a hangoskodás, bulizás, esetleg cigiznének, vagy felhoznának mindenféle alkalmi szexpartnert, hát abban a percben lelépnék.
Vagy a higiénés szempontok: Ha nem mosogatnának rendesen maguk után, a WC nem lenne tökéletesen tiszta, a kád stb... az nagyon betenne nekem.
Huszonévesen laktam együtt másokkal olyan felállásban, amit mondasz, voltak konfliktusok, de volt közös alap, és meg tudtuk oldani. Összességében nagyon jó élmény volt.
Most egyszerűen idősebb vagyok, megvannak a kis háklijaim, kevésbé vagyok rugalmas és... toleráns. Elég nevetséges, mert azért öreg nem vagyok, de érzem magamon a különbséget 20-as éveimhez képest. Egyszerűen nagyobb stresszt okoz az emberekkel való ilyen közeli együttlét...
(Na, ennyit az önvallomásomról! :))
Ha elvállalod a munkát, Te is nézhetsz magadnak garzont mondjuk, nem? Nem kötelező azt igénybe venni, amit ők adnak.
Amúgy milyen jellegű munka?
Ez a kérdés komoly, hogy Ausztriába, ahonnan bármikor gyalog is hazajöhetsz, ha úgy tartja kedved, kimenj-e úgy, hogy kapsz egy szobát közös fürdő és konyhahasználattal?
Szerintem életre képtelen a kérdező, mondom ezt én is túl a harmincon.
A munka csak nagyon kevés esetben kívánságműsor. Ha neked nem felel meg a szállás, keress magadnak egy olyat, amely megfelel, költözz albérletbe, járj onnan dolgozni. A munkaadód biztosította a normális lakhatás körülményeit, te mégis fintorogsz? Ha hasmenésed van, akkor jaj azon izgulni, hogy meghallják? Mi vagy te? Modoros Mátka? Szerinted a másik két embernek nem működik a bélrendszere? Nem tudsz egy jót fingani? Miért is? Ha egy különálló apartmanszobád van (mint klasszikusan a bolgároknál, ahol van egy közös használatú helyiség - legyen nappali és konyha), és nyílik két ajtó egy-egy szobába, amelynek külön fürdője van. Itt miért "nagyobb a magánéleti szférád"?
Ez amit teszel ez finnyásság. Meg miért kell jópofizni és másokat kerülgetni?
Hazamész meló után, letusolsz, befekszel az ágyadba és alszol.
Ha nem tetszik, felülsz az első vonatra, és hazajössz.
Basszus, egy magyar szobatársad is lesz...
Tudod, szerintem ne menj az utcára, mert kirabolhatnak, és tele van zsebessel.
Döntsd el, élsz vagy sírsz. Eddig az utóbbit hallottuk.
kollégiumban 4en vagyunk egy szobában, 3 wc és 3 tusoló van 37 emberre, a sulit leszámítva folyamatosan egy légtérben vagyok a szobatársaimmal (mellesleg van köztük osztálytárs is), és képzeld, 4. éve életben vagyok, sosem volt még szellentési problémám, minden éjszaka alszok és még barátokat is szereztem a szobatársaim személyében. durva mi?
ilyen lehetőségem lenne, a konyhaasztalon is aludnék.
ja és nem 4 hónapig, hanem 4 évig.
utolsó voltam
18L
ma 11:58
igen de te 18 vagy én meg 30...30 évesen nem biztos hogy ezt fogod mondani...18 évesen én is mindent megcsináltam és még durvább körülmények között is laktam mint te...és ha 18 lennék egy percet sem gondolkodnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!