Be vállalnál egy olyan külföldi munkát ami igaz jól
fizet de 3 idegen kollégával kellene egy lakásban lakni 4
hónapig?
31/48 A kérdező kommentje:
ma 12:00
ribanc a jó édesanyád aki kinyomott a világra...hogy jössz te ahhoz hogy leribancozzál???idióta..
Szerintem fontosabb leellenőrzni hogy a munkát tényleg kifizetik-e! Sok ismerősöm járt így, hogy külföldről saját pénzből kellett végül hazamenni, sőt, volt aki Mexikóban ragadt egy hónapig... Szóval lehet hogy csábító az ezerötös meg mittomén milyen órabér, csak nehogy kamu legyen!
2011. dec. 30. 12:07
33/48 A kérdező kommentje:
ma 12:07
a pénzzel állítólag nincsenek gondok..mindig időben megkapják az elmondásuk szerint..hogy mi igaz ebből azt nem tudom...valószínű nem hazudnak..
34/48 anonim válasza:
Tényleg szánalams aki rá próbálja erőltetni a véléményét a kérdezőre, és a tetejébe még rib@ncozik is?! Hihetetlen...
Én továbbra se mennék ki ha ilyen lakáskörülmények között kellene élnem.
2011. dec. 30. 12:10
akkor maradjon itthon,
mit kell ezen ennyit hisztizni
én 28 évesenvoltam kint bébiszitter, és a szülők is ugyanúgy wc-ztek, meg éltéka magánéletüket a közös lakásban, mint mindenki más.
Egyszer éjjel felsírt a gyerek, én is ugrottam, és anyuka is ugrott meztelenül.
De egyikünk sem halt bele ...
micsoda kényelmes emberek vannak ....
2011. dec. 30. 12:15
Kerdezo, en vagyok a kulfoldi egyetemista. Mi a vegzettseged es mit csinalnal? Oszinten szolva nem tudom, mert en se biztos,hogy igy mennek, de sajnos en az ellenkezojerol meg soha se hallottam. Tehat meg az orvosok se ugy mennek ki, hogy rogton szobat,lakast kapnak, sot csalados emberek is x emberrel laknak egyutt. Lehet Ausztriaban mas a helyzet, de Britannia, Nemetorszag, Skandinavia ilyen. Rengeteg ismerosom van,jomagam is 3 orszagot jartam meg, es egy azaz 1 darab olyan emberrel se talalkoztam, aki rogton onallo lakassal nyitott. 1 olyas valaki volt, akinek igaz volt "sajat" lakasa, de az is olyan volt, hogy az emeleten kozos volt a wc, furdo volt, meg konyha, meg szoba neki, ez is gyakori kulfoldon. Viszont o millios megtakaritassal ment ki. Amugy ha mas is erdekel nem csak Ausztria, nekem nyugodtan irhatsz privit.:)
2011. dec. 30. 12:16
37/48 anonim válasza:
Szerintem meg menjen, csak ne ilyen lakásba, hanem apartmanba. Én még abban is bennelennék, hogy ha a munkáltató nem tud apartmanszobát biztosítani a lakás helyett, magánútom intézném, és fizetném a fizetésemből. Maradna bőven úgyis.
2011. dec. 30. 12:18
38/48 A kérdező kommentje:
sokat azt gondolják most a válaszokból rájöttem hogy nekem egy önálló lakás kell...nem nem erről van szó,én bőven megelégednék egy kis szobával valahol ami teljesen külön állú és van benne egy külön kis tusoló meg egy wc,főzni nem főznék mert menüzök,szóval arra nem lenne gond,maximum vennék egy kis rezsót amin lehet kisebb dolgokat megfőzni ha úgy van...a lényeg az hogy teljesen mindegy mekkora a szoba,lehet 3 négyzetméteres is,de az egy teljesen külön álló legyen...és nincsenek luxus igényeim sem,csupán ennyi hogy egyedül legyek..ennyi
Mar a 3. valaszom irom neked, meg mnindig az egyetemista lennek. Nem tudom mi a helyzet az osztrakoknal,de ahol en vagyok,ezek pont azert dragak, mert jo esetben mindenki ilyet akar, ezert egyszerubb es olcsobb 2 szobas lakast berelni es osztozni,de az meg tudom,hogy nem jo. Amugy pont felenk ezekbol keves is van,ami meg van,kiveszik egyetemistak,meg a szemfulesek, es meglepodnel, de tenyleg sokkal dragabb fenntartani, pont mert tudjak,hogy ugyis lesz aki ezt kiveszi. Nem tudom mennyit keresnel, felenk egy ilyen forintba atszamolva 180ezerbe kerul atlagosan. Sajnos.:(
2011. dec. 30. 12:31
Komolyan nem értem, hogy miért pályáztad meg ezt az állást. Az osztrák álláshirdetések nagyon korrektek, legtöbbnél eleve tisztázzák a szálláslehetőségeket. Egy közepes méretű szállodának is van 30-40 alkalmazottja, nem fognak mindenkinek önálló apartmant adni. Ennyit kapsz 300 nettóért. Ha nem tetszik, nem pályázod meg, és nem veszed el másoktól a lehetőséget, ennyi.
2011. dec. 30. 12:39
Kapcsolódó kérdések: