Be vállalnál egy olyan külföldi munkát ami igaz jól fizet de 3 idegen kollégával kellene egy lakásban lakni 4 hónapig?
ma 10:25
Az mit jelent??Mennyi idős vagy?
Miért ne lenne egy nyugodt perced?!
Ahogy előttem mondták, lesz külön(!) szobád, nem úgy, mint akár egy koleszban.
De ha tényleg ennyire finnyás vagy, inkább maradj itthon! Más, ha kellene neki a pénz, akár gyalog is elindulna...
ma 10:19
Nem a munka nem lesz büdös!!!Pontosan azért szeretném ha 12 óra után egyedül lehetnék és nem még ott is őket nézni és kerülgetni...a fürdőre és a wc-re várni...és hogy ne tudjak egy jót fi.ngani ha úgy tartja kedvem...
Szerintem nagyon buta vagy, ha kihagyod. Sok ismerősöm dolgozik kint, és azt mondom, hogy talán ez az egyik legkorrektebb felállás, amit hallottam eddig. (Valaki hónapokig egy matracon alszik a földön, 10 másik mellett.)
Én jelenleg hasonló felállásban lakok, csak Magyarországon. Ki lehet bírni, csak akarat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!