Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Be vállalnál egy olyan külföld...

Be vállalnál egy olyan külföldi munkát ami igaz jól fizet de 3 idegen kollégával kellene egy lakásban lakni 4 hónapig?

Figyelt kérdés
Ez egy idény munka lenne ami igaz jól fizet de egy magyar sráccal és egy szlovák lánnyal kellene együtt laknom,mindenkinek lenne külön szobája és értelem szerűen a konyha,wc,fürdő az közös....nem tudok hogy elvállaljam e így...a pénz az biztos,a pénzt mindig megkapták elmondásuk szerinte a főnöktől és nem volt csúszás..ti be vállalnátok így?
2011. dec. 30. 10:12
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Egy kollégiumban egy szobában többen is tudnak élni az emberek, így megkülön szobákkal egyenesen luxus.
2011. dec. 30. 10:23
 12/48 anonim ***** válasza:
74%
Hát... kortól, alkattól is függ. Én már rég túl vagyok azon a koron, hogy idegenekkel lakjak együtt... Huszonévesen még talán.
2011. dec. 30. 10:25
 13/48 A kérdező kommentje:
és mivel heti 6 napban 12 órán keresztül az ő fejüket kell néznem akkor legalább otthon legyen meg a nyugalmam és ne kelljen őket kerülgetnem még ott is....12 óra után nem hiszem hogy arra vágyik az ember hogy még ott is kerülgesse őket és ne legyen egy nyugodt perce....
2011. dec. 30. 10:25
 14/48 A kérdező kommentje:

ma 10:25

Az mit jelent??Mennyi idős vagy?

2011. dec. 30. 10:31
 15/48 anonim ***** válasza:
64%
Ha ilyen sok bajod van vele, ne menj sehova. Írd meg nekem, hogy mi az a munka, aztán már indulok is.
2011. dec. 30. 10:31
 16/48 anonim válasza:
61%

Miért ne lenne egy nyugodt perced?!

Ahogy előttem mondták, lesz külön(!) szobád, nem úgy, mint akár egy koleszban.

De ha tényleg ennyire finnyás vagy, inkább maradj itthon! Más, ha kellene neki a pénz, akár gyalog is elindulna...

2011. dec. 30. 10:34
 17/48 A kérdező kommentje:

ma 10:19

Nem a munka nem lesz büdös!!!Pontosan azért szeretném ha 12 óra után egyedül lehetnék és nem még ott is őket nézni és kerülgetni...a fürdőre és a wc-re várni...és hogy ne tudjak egy jót fi.ngani ha úgy tartja kedvem...

2011. dec. 30. 10:36
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi Londonban 6-an élünk egy 3 szobás lakásban 4 "idegennel", mind külföldi. Eddig semmi gond nem volt, sőt jókat szoktunk dumálni, amikor meg volt valaki szorulva akkor még ki is segítettük egymást.
2011. dec. 30. 10:37
 19/48 A kérdező kommentje:
és ha esetleg hasmenésem van akkor nem merjek elmenni wc-re mert nehogy meghallják..
2011. dec. 30. 10:38
 20/48 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nagyon buta vagy, ha kihagyod. Sok ismerősöm dolgozik kint, és azt mondom, hogy talán ez az egyik legkorrektebb felállás, amit hallottam eddig. (Valaki hónapokig egy matracon alszik a földön, 10 másik mellett.)

Én jelenleg hasonló felállásban lakok, csak Magyarországon. Ki lehet bírni, csak akarat kérdése.

2011. dec. 30. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!