65. 000Ft ért dolgoznál-e?
Bármennyiért elmennék, de errefelé nincs munka!
Másnem, ebben dolgozol, és közben keresel jobbat. Meg legalább lesz tapasztalatod, ami most már alap szülséglet a jobb munkahelyeken!
Ha nagyon muszáj lenne, és nem tudnék külföldre költözni, akkor igen, de amúgy rengeteg munka semmiért...
Ez órabérben:
60000/160=375 forint...
Én diplomával voltam 300 Forintos órabérért is, igaz nem sokáig.
Kínaiaknál pultos állás volt és valószínűleg az nem tetszett nekik, hogy hallottam, amikor a "könyvelővel" a lehetséges csalásokról beszélgettek. A vicces az volt, hogy én jobban értettem az egészhez és ha nem úgy állnak hozzám, akár még segíthettem is volna nekik mert nagyon amatőrök voltak, a boltvezető alig tudott magyarul, a "könyvelő" pedig a szomszéd zöldségesben dolgozott.
Valószínűleg féltek, hogy majd beköpöm őket adócsalásostul-piszkos konyhástul és inkább alkalmaztak egy olyat, aki számolni sem tudott.
Egyébként meg tényleg jobban megérné külföldre kimenni csak nem hagyhatom itt a családom, még amiatt is piszkáltak, hogy miért keresek Budapesten munkát.
Vidéken viszont normális diplomával is mi van? Semmi. Még 65.000 Forintért sem.
Ha nincs más választás, akkor igen.
Ha meg tudok élni enélkül a pénz nélkül is, akkor nem. Kivéve ha olyan munka, ami az épülésem szolgálja, azt még kevesebbért is szívesen csinálom. De lélekölő munkát nem vállalnék ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!