Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 65. 000Ft ért dolgoznál-e?

65. 000Ft ért dolgoznál-e?

Figyelt kérdés
8 órában
2011. dec. 12. 15:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
82%

Bármennyiért elmennék, de errefelé nincs munka!

Másnem, ebben dolgozol, és közben keresel jobbat. Meg legalább lesz tapasztalatod, ami most már alap szülséglet a jobb munkahelyeken!

2011. dec. 12. 15:45
 22/35 anonim ***** válasza:
45%
Valahol el kell kezdeni. Ha azt mondod kevés,akkor Én azt mondom hogy ha otthon vagy az NULLA forint.Munka közben meg bármikor kaphatsz egy jobb ajánlatot és koccolhatsz oda.
2011. dec. 12. 15:46
 23/35 anonim ***** válasza:
60%
Dolgoznék, a mostani 0-nál több.
2011. dec. 12. 15:46
 24/35 anonim ***** válasza:
24%
Soha!Egyrészt szégyenbe hoznám magamat és a családomat hogy nem lennék képes normálisan fizető állást találni.Ennyiből még egy garzonlakásban hitelek nélkül sem tudsz megélni , emberi képtelenség.Meg nem azért tanultam annyit , nem azért fektettem a tudásomba annyi pénzt ,időt ,energiát hogy ennyivel kiszúrják a szemem!Ennek a háromszorosáért dolgoznék csak , nálam az az alsó határ.
2011. dec. 12. 16:05
 25/35 anonim ***** válasza:
30%
nagyobb szégyen ha egyáltalán nem kapsz állást...
2011. dec. 12. 16:19
 26/35 anonim ***** válasza:
49%
22. válaszoló igazad van, de nem hogy NULLA, hanem mínusz, ugyanis amíg valaki otthon ül, azt valakinek szponzorálni kell. 24. válaszolót pedig nem akarom bántani, de úgy tűnik, neked megvan a lehetőséged, hogy szponzoráljanak, ha ilyen bátran kijelented, hogy SOHA. Hidd el, képzettség ide, vagy oda, nem mindenkinek adatik meg, hogy válogasson és nem a tudása végett, hanem mert nincs ideje várni.
2011. dec. 12. 16:20
 27/35 anonim ***** válasza:
66%

Ha nagyon muszáj lenne, és nem tudnék külföldre költözni, akkor igen, de amúgy rengeteg munka semmiért...

Ez órabérben:

60000/160=375 forint...

2011. dec. 12. 16:49
 28/35 anonim ***** válasza:
43%

Én diplomával voltam 300 Forintos órabérért is, igaz nem sokáig.

Kínaiaknál pultos állás volt és valószínűleg az nem tetszett nekik, hogy hallottam, amikor a "könyvelővel" a lehetséges csalásokról beszélgettek. A vicces az volt, hogy én jobban értettem az egészhez és ha nem úgy állnak hozzám, akár még segíthettem is volna nekik mert nagyon amatőrök voltak, a boltvezető alig tudott magyarul, a "könyvelő" pedig a szomszéd zöldségesben dolgozott.

Valószínűleg féltek, hogy majd beköpöm őket adócsalásostul-piszkos konyhástul és inkább alkalmaztak egy olyat, aki számolni sem tudott.

Egyébként meg tényleg jobban megérné külföldre kimenni csak nem hagyhatom itt a családom, még amiatt is piszkáltak, hogy miért keresek Budapesten munkát.

Vidéken viszont normális diplomával is mi van? Semmi. Még 65.000 Forintért sem.

2011. dec. 12. 18:32
 29/35 anonim ***** válasza:
90%

Ha nincs más választás, akkor igen.

Ha meg tudok élni enélkül a pénz nélkül is, akkor nem. Kivéve ha olyan munka, ami az épülésem szolgálja, azt még kevesebbért is szívesen csinálom. De lélekölő munkát nem vállalnék ennyiért.

2011. dec. 12. 18:45
 30/35 anonim válasza:
43%
Úgy tudom vannak olyan helyek, például egy jó ügyvédnél jogászoknak, ahol fizetni kell az ügyvédbojtárkodásért. Tehát van ahol Te fizetsz a szakmai tapasztalatért cserébe. Az első munkahelyemen nekem is 90 bruttó volt a keresetem, az nettóban 70 volt még hét éve, másfél évig nem is emelték, de a másfél éves szakmai tapasztalat miatt sokkal jobb bért tudtam kialkudni a következő munkahelyemen.
2011. dec. 12. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!