Heti 10. 000ft elég kell, hogy legyen kajára?
Figyelt kérdés
Próbálok spórolni és kb havi 40.000ft van kajára,be lehet ezt osztani,a drága élelmiszerárakat figyelembe véve?
Csak kajára van ennyi a mosópor,tusfürdő stb. már megvan.
2011. márc. 2. 15:22
1/29 anonim válasza:
még sok is :D
attol függ h mennyit eszel hányan vagytok...
de elégnek kell lennie :D
3/29 anonim válasza:
Hát, én örülnék ha ennyi jutna rá hetente :D
4/29 anonim válasza:
Hát ez attól függ, hogy hány főre kell a kaja...
5/29 anonim válasza:
Hányan vagytok?
Miket veszel?
Pl tésztát a Tescóban tudsz venni olcsón, pont múltkor volt egy nagy akciójuk, mi is vettünk 5 kilót olyan 2000 ft környékén.Figyeld az akciókat, főzni olcsóbb, mint pl péksütit venni.Ha egyedül vagy szerintem a kenyér drágábban jön ki, mint a kifli vagy zsemle,Számolj utána
6/29 anonim válasza:
1 emberre kényelmesen, kettőre még jól ki lehet hozni. De ha többen vagytok, akkor már eléggé spórolni kell.
7/29 anonim válasza:
Nekem ennyit kb. két hétre kell beosztanom. Szóval elég.
8/29 anonim válasza:
Sok krumpli, és tészta, kevés hús. Úgy elégnek kell lenni.A húst pótolhatod szójával is, vagy tojással. Pl: tojáspörkölt, készíthetsz lecsó kolbászból is pörköltet, rakott krumplit,csinálhatsz palacsintát, lapcsánkát /cicege, tócsni/.
9/29 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
3-an vagyunk,de fiam még kicsi,neki külön veszek tejpép,tea ami kell,de arra megvan külön,szóval ez csak kettőnknek lenne a férjemmel.Nagyon drága a kaja...:(
2011. márc. 2. 15:29
10/29 anonim válasza:
Nekünk 2 gyerekkel jut ennyi,de néha még csak 30.000.- Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!