Bocsi de ez igaz mert figyelj leirtam mennyit költök kajára már akkor is rájöttek volna és inkább kiemeltem h ne legyen az h mért honnan van
2011. márc. 2. 16:01
22/29 napietus válasza:
szerintem nem. én biztos nem tudnék ennyit beosztani. mondjuk az én férjem nem szereti sem a főzelékeket, sem a tésztaféléket, meg gyakran vannak vendégek is. de ennyi még vendégség nélkül is kevés lenne. 1.800 ft egy kiló karaj...
2011. márc. 2. 16:03
23/29 anonim válasza:
15:31-es vagyok.
Az én férjem is kemény fizikai munkát végez, így kell neki a kalória, ezért kell legalább 40ezer forint.
Biztos kevesebből is ki lehetne hozni, ha mindketten irodában dolgoznánk, de így nem tehetek elé vacsorára egy kelkáposztafőzeléket...
Valamint fontos, hogy minden nap együnk megfelelő mennyiségű gyümölcsöt, vagy zöldséget.
Szerintem a heti 10ezer, ha csak élelmiszerre kell költeni, simán elegendő.
2011. márc. 2. 16:08
24/29 anonim válasza:
Egy kiló karaj max. 1200Ft a mi városunkban.
Szerintem válts hentest.
2011. márc. 2. 16:08
25/29 napietus válasza:
most néztem, 1.500-at akartam írni :P na, mindegy. a lényegen nem változtat, szerintem nem elég, tegnap 4000 ft-ot hagytam a boltban, pedig húst nem is vettem. és ma megint kell mennem vásárolni. sztem a hideg kaja a legdrágább, de az is kell reggelire meg uzsonnára. ma ráadásul kutyakaját is vennem kell, az sem olcsó.
2011. márc. 2. 16:12
26/29 anonim válasza:
Hát én egymagam kb 3000 forintokért szoktam vásárolni, ez 1-2 napra elég, szóval olyan 45ezer megy el talán egy hónapban kajára.
2011. márc. 2. 16:21
27/29 anonim válasza:
Nekünk 100.000 ft van kajára egy hónapban, mégsem elég:( az én kajám 15.000 ft egy hónapban mert én rendelek és nagyon keveset eszem. A többi a baba és a férjem étkezése. 40-böl tuti nem tudnánk kihozni.
2011. márc. 2. 17:12
28/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kezecske:)
A férjem fizikai munkás,4 műszakban melózik és sajna nem szereti a főzeléket:(
Nagyon igyekszem,de ugy tudom az élelmiszerárak csak nőni fognak.Jó spórolást nektek is:)
2011. márc. 2. 17:21
29/29 anonim válasza:
Hát elég szűkösen, az egészséges étkezés pedig szinte lehetetlen ennyiből. :S De azért próbáljatok meg minél jobban megélni ebből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!