Mi ketten vagyunk, pont havi 40ezer jut ételre+tisztálkodószerekre+egyéb kiadásokra.
Figyelni kell az akciókat és nem szabad elcsábulni a boltban (hajj, de nehéz!!), nálunk már pl. ezer éve volt jégkrém a fagyasztóban, vagy pezsgő a hűtőben, ilyen-olyan péksütemények szóba sem jönnek.
2011. márc. 2. 15:31
12/29 A kérdező kommentje:
Én is próbálok nem elcsábulni:)
A férjem olyan mint egy gyerek csokit,jégkrémet vár mindennapra:)
ez igy nem könnyű
2011. márc. 2. 15:37
13/29 anonim válasza:
Készíts neki darált kekszből édességet, pl. sport szeletet. A no-salty.hu-n találsz ilyen recepteket.
2011. márc. 2. 15:41
14/29 anonim válasza:
A férjedet próbáld meg lebeszélni a nasiról. Sokkal olcsóbb, ha sütsz egy tepsi sütit, édeset, és nassolja azt. Az akciókat valóban érdemes figyelni, én is úgy vásárolok. Előre készített listával!!! Kizárom a lehetőségét, hogy mást is vegyek, mint ami okvetlenül szükséges. Csak a listán szereplő termékek kerülnek a kosárba, bevásárlókocsiba. A max. elcsábulás 1 üveg ásványvíz, ha nagyon megszomjazom, főleg nyáron fordul elő. Abból is a legolcsóbb.
Jó spórolást:)
2011. márc. 2. 15:44
15/29 anonim válasza:
nekem egyedül elég 4000 ft kajára havonta. szóval akkor másnak is elég kell hogy legyen ha nem vesz össze minden felesleges dolgot, csoki csipsz...stb.
2011. márc. 2. 15:51
16/29 anonim válasza:
Hát mi gazgadok vagyunk párommal élek 10000ft egy bevásárláskor elmegy és van h mindennap bemegyek és el költök 5000ft mert nem mindig van otthon az ami kellene és minden csinálunk egy heti nagy bevásárlás az szokot 10ezer ft lenni vagy annál több a többit meg csak néha
2011. márc. 2. 15:54
17/29 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy a kedves kérdező férje fizikai munkás e,De magamról tudom hogy fizikai munkához nem elég a tészta meg palacsinta meg az ilyenek.Aki meg havi 4000ft-ból van meg a kajája ugyan írja már le miket eszik mert ennyi pénz a kenyérre nem elég egy hónapon keresztül.Nekem de hangsúlyozom hogy fizikai munkás vagyok kb 15000ft a havi kajám.
2011. márc. 2. 15:57
18/29 anonim válasza:
4 embernek is elég. Ha sütit vár, kapjon azt is, egy tepsi kakaós bögrés süti szerintem elég neki egy hétre. De egye meg a főzelékeket is, mert az az olcsóbb! :) Én is spórolok, pl. a palacsintába nem muszáj tejet sem tenni, a paprikás krumpliba elég 1 pár virsli is. 1 karfiolból és 1 szál répából készült levest 3 napig eszünk.
2011. márc. 2. 15:57
19/29 anonim válasza:
"hát mi gazdagok vagyunk"
pffff
-.-"
2011. márc. 2. 15:58
20/29 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 15:57
Bocs rosszul írtam hogy nem havi hanem heti 15000ft.Persze ebbe bele tartozik hogy hétvégém is többnyire melóval telik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!