Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Heti 10. 000ft elég kell,...

Heti 10. 000ft elég kell, hogy legyen kajára?

Figyelt kérdés

Próbálok spórolni és kb havi 40.000ft van kajára,be lehet ezt osztani,a drága élelmiszerárakat figyelembe véve?

Csak kajára van ennyi a mosópor,tusfürdő stb. már megvan.

2011. márc. 2. 15:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi ketten vagyunk, pont havi 40ezer jut ételre+tisztálkodószerekre+egyéb kiadásokra.

Figyelni kell az akciókat és nem szabad elcsábulni a boltban (hajj, de nehéz!!), nálunk már pl. ezer éve volt jégkrém a fagyasztóban, vagy pezsgő a hűtőben, ilyen-olyan péksütemények szóba sem jönnek.

2011. márc. 2. 15:31
 12/29 A kérdező kommentje:

Én is próbálok nem elcsábulni:)

A férjem olyan mint egy gyerek csokit,jégkrémet vár mindennapra:)

ez igy nem könnyű

2011. márc. 2. 15:37
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Készíts neki darált kekszből édességet, pl. sport szeletet. A no-salty.hu-n találsz ilyen recepteket.
2011. márc. 2. 15:41
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

A férjedet próbáld meg lebeszélni a nasiról. Sokkal olcsóbb, ha sütsz egy tepsi sütit, édeset, és nassolja azt. Az akciókat valóban érdemes figyelni, én is úgy vásárolok. Előre készített listával!!! Kizárom a lehetőségét, hogy mást is vegyek, mint ami okvetlenül szükséges. Csak a listán szereplő termékek kerülnek a kosárba, bevásárlókocsiba. A max. elcsábulás 1 üveg ásványvíz, ha nagyon megszomjazom, főleg nyáron fordul elő. Abból is a legolcsóbb.

Jó spórolást:)

2011. márc. 2. 15:44
 15/29 anonim ***** válasza:
82%
nekem egyedül elég 4000 ft kajára havonta. szóval akkor másnak is elég kell hogy legyen ha nem vesz össze minden felesleges dolgot, csoki csipsz...stb.
2011. márc. 2. 15:51
 16/29 anonim válasza:
35%
Hát mi gazgadok vagyunk párommal élek 10000ft egy bevásárláskor elmegy és van h mindennap bemegyek és el költök 5000ft mert nem mindig van otthon az ami kellene és minden csinálunk egy heti nagy bevásárlás az szokot 10ezer ft lenni vagy annál több a többit meg csak néha
2011. márc. 2. 15:54
 17/29 anonim ***** válasza:
74%
Azt nem tudom hogy a kedves kérdező férje fizikai munkás e,De magamról tudom hogy fizikai munkához nem elég a tészta meg palacsinta meg az ilyenek.Aki meg havi 4000ft-ból van meg a kajája ugyan írja már le miket eszik mert ennyi pénz a kenyérre nem elég egy hónapon keresztül.Nekem de hangsúlyozom hogy fizikai munkás vagyok kb 15000ft a havi kajám.
2011. márc. 2. 15:57
 18/29 anonim ***** válasza:
74%
4 embernek is elég. Ha sütit vár, kapjon azt is, egy tepsi kakaós bögrés süti szerintem elég neki egy hétre. De egye meg a főzelékeket is, mert az az olcsóbb! :) Én is spórolok, pl. a palacsintába nem muszáj tejet sem tenni, a paprikás krumpliba elég 1 pár virsli is. 1 karfiolból és 1 szál répából készült levest 3 napig eszünk.
2011. márc. 2. 15:57
 19/29 anonim ***** válasza:
57%

"hát mi gazdagok vagyunk"

pffff

-.-"

2011. márc. 2. 15:58
 20/29 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 15:57

Bocs rosszul írtam hogy nem havi hanem heti 15000ft.Persze ebbe bele tartozik hogy hétvégém is többnyire melóval telik.

2011. márc. 2. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!