65. 000Ft ért dolgoznál-e?
Figyelt kérdés
8 órában2011. dec. 12. 15:13
11/35 anonim válasza:
Igen. Persze közben folyamatosan keresnék olyat, ami jobban fizet, addig viszont ez pontosan 65000 forinttal több, mint ami amúgy lenne.
12/35 anonim válasza:
Igen dolgoznék 65.000Ft-ért még akár 3 diplomával is ha más nem lenne!Ne válogass!!!
Ismerek olyat aki diplomával a helyi önkormányzatnál dolgozik segédmunkásként és 60.000Ft-ot keres.
13/35 anonim válasza:
4 éve ennyiért dolgozom,irodai alkalmazott vagyok, az utazgatás elvesz napi kb 3 órát, amíg nem találok jobbat, jó ez is. Ahogy szétnézek a környezetemben, más ennek is örülne, és sajnos sokan irigykednek hogy huszonévesen az első munkahelyemen ilyen sokáig húzom a mai világban nem jellemző sajnos. Megértem őket. Ha lenne jobb, én feladnám ezt.
14/35 anonim válasza:
Igen, dolgoznék ennyiért, mert a semminél mindenképp több.
15/35 anonim válasza:
Igen, jelenlegi helyzetemben még örülnék is, hogy ennyit is kapok... persze közben keresngélnék, hátha akad jobb, de addig is több a semminél.
16/35 anonim válasza:
Igen, dolgoznék, ha nincs más lehetőség. Ez ugyanis 65000 Ft-tal több a semminél. A semmiből pedig nem tudsz ennivalót venni, számlát fizetni. És persze folyamatosan keresnék más állást mellette.
17/35 anonim válasza:
Éhen halsz, vagy dolgozol. Na?
18/35 anonim válasza:
Ennyit Ukrajnában is fizetnek.
19/35 anonim válasza:
Amíg nem találok mást, Igen! Még mindig jobb, mint otthon ülni és várni a jószerencsét. kb. 8-9 éve dolgoztam 35.000 Ft-ért, nem volt aki szponzorálja az otthon ülő várakozásomat, de addig is kerestem megfelelő állást. Ne keseredj el, nem vagy egyedül ebben a helyzetben. Én legalább is értékelem, mert nekem attól áll égnek a hajam, mikor panaszkodnak a fiatalok, hogy nincs munkájuk, a szüleik nyakán ülve várják, hogy majd eljön az álom-állás. Eljön! De addig is csinálni kell valamit, a kis pénz is pénz. A sógornőm közgazdászként, amikor kicuccolt Németországba a férjéhez, eleinte újságkihordással kereste a kenyerét, pedig a párjának lett volna annyi pénze, hogy eltartsa amíg talál a képzettségéhez megfelelő pozíciót. Talált is.
20/35 anonim válasza:
No meg attól is függ, hogy mit kell érte csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!