Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Help! Mi a baj velem? Lent.

Help! Mi a baj velem? Lent.

Figyelt kérdés
Az van, hogy szamlakat allitok ki egy cegnel, viszonylag uj vagyok, aprilisban jottem es tapasztalatom sem igen van meg ilyen teren. Namarmost az a problemam, hogy eleg gyakran be- becsuszik egy baki, barmennyire is figyelek, masnap jon vagy egy telefonhivas, vagy egy email, hogy itt es itt hiba van, amikor meg utananezek, csak utom magam fejen, hogy micsoda egy banalis hiba ez megint. Mar eleg sokmindenki kivan ram, es az a legrosszabb, hogy nem kozvetlen nekem mondjak, ha baj van, hanem a feletteseimnek, es kezdem ugy erezni, hogy ok is ki vannak ram akadva, ami persze ertheto, pedig annyira szeretnem jol csinalni azt, amit csinalok... Gondoltam mar arra, hogy nekifogok vmi gyogyszert szedni, ami fokozza a figyelmet, ha igyse megy, felmondok, de mashova nincs hova mennem... vagy mar nem tudom, mit csinaljak... Van valakinek ebben tapasztalata? Mit tehetnek??
2011. dec. 6. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz lehet, de ha elkészül utána szerintem alaposan nézd át, hogy biztos ne legyen benne baki :) Próbálj a munkatársaiddal jó viszonyt alakítani, mert sem a munkahelyen sem az iskolába nem megy a munka, segítő társak/barátok nélkül.. Sok sikert :))
2011. dec. 6. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Csináld meg a számlát, tedd félre, és utána nézd át megint.

Vagy ha többen csináljátok, kérj meg valakit, hogy nézze át, és honoráld valamivel a szívességét.

2011. dec. 6. 17:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszonom! :)

Egyedul vagyok a szamlakkal, mindenki el van foglalva a sajat dogaival, igy hat senki sem tud utananezni.

Ugy lesz, ezentul at fogom nezni oket, ha kell, tovabb bentmaradok...

2011. dec. 6. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb megoldás, ha úgy osztod be a munkád, hogy időnként átnézd, amit kiállítottál. Például ha van rá mód, tarts rendszeresen szüneteket (ha jól tudom, óránként 5 perc szünet amúgy is törvényileg meg van határozva, hogy jár neked), azalatt menj ki, sétálj egyet a levegőn. Amikor bementél, akkor ellenőrizd magad, akkor még viszonylag friss fejjel könnyen kiszúrod a hibát, és utána küldd csak el a számlákat.
2011. dec. 6. 18:01
 5/6 anonim válasza:

Jó dolgokat írtak előttem, én csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem jó lenne, ha szólnál egy-két kollégádnak, hogy őszintén sajnálod, hogy ennyire kis béna vagy, de igyekszel, tényleg, és hogy ha hibát találnak, nyugodtan szóljanak neked, hiszen csak úgy tudsz belőle tanulni.

Ha ezt így elmondod, tuti sokkal szimpatikusabbnak fogsz tűnni, nem egy nemtörődöm embernek, aki az utolsó pillanatban áll neki, ezért rontja el a számlákat. Elég ezt egy-két embernek megemlíteni, tuti, hogy ők majd mondják a többieknek. :)

2011. dec. 6. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is új kolléganő állítja ki a számlákat, fiatal még, ez az első állása, nála is becsúszik egy-egy baki. Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy egyelőre a főnöknő átnézi a kiállított számlákat, mielőtt kiküldjük. Nem születik úgy senki, hogy mindenben rutinos, bele kell először tanulni. Ez természetes.
2011. dec. 7. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!