A mai fiatalok tényleg nem akarnak dolgozni?
Ja és ez a magyar mentalitás
"Hajtsuk ki a belünket,aztán haljunk meg 50 évesen szív-és érrendszeri betegségben".
Tudod mit?
Nekem nem kell Porsche.Az csak f-szverés,nem több.
Sőt autónak sem látom értelmét.
Azt meg végképp nem,hogy ezért napi 12 órát dolgozzak és 20 év múlva meg elmondhassam,hogy volt egy Porschém.
Az az igazság,hogy aki nem született gazdagnak és gazdag akar lenni annak nem éri meg a szenvedés.
A legtöbb gazdag ki sem tudja élvezni,azt hogy gazdag,mert folyton dolgoznak.
Minek?Azért,hogy verjék a f-szukat,hogy nekik milyük van:D
Közben meg a legnagyobb dologról mondanak le az életben,a nyugalomról és a szabadságról.
Mindennek megvan az ára.
Én inkább élek átlagosan,minthogy azt érezzem,hogy az életem nem áll másból,csakhogy dolgozok reggeltől estig.
Éljen a feltétel nélküli alapjövedelem!
(a megoldás az emberiség problémáira.)
Ez így nem feltétlenül igaz.
Ismerek olyan embert aki , nem ért sémihez de nem is akar. Mivel anyuci apuci eltartja.
Olyat akinek dettó buli az élet.
Aki halálra unja magát...
Ellenben van olyan mint én aki 27 évesen került ki az egyetemről és most per pill nincs munkája kb fél éve volt csak otthagytam mert
1. A főnököm egy üvöltözző hülye hisztis p....a volt.
Idegileg nagyon nehezen bírtam h mindig behívott az irodába leszedte a fejem (ok nélkül, neki ez szórakozás volt) 20 percbe majd utána én kusba menjek vissza dolgozni.
Mindezt minden egyes nap kivétel nélkül.
Hát mindennek van határa.
2. A diplomázás prioritásban fontosabb volt.
És most lényeg h megvan.
De am meg leszögezném h nem fogom mindenki minden hülyeségét lenyelni. Továbbá nem végzek alantas rabszolga munkát. Értsd nem leszek Tesco-s árufeltöltő robot. FKF-es útkaparó, v WC-s néni...
Ilyeneket eszem ágába sincs dolgozni. Nem azért diplomáztam.
Am meg mindig lesz olyan aki nem akar. Ez van.
Kérdező.
Nem "nem akarnak" dolgozni hanem egyszerűen nem tudnak nincs elég munka nem jut mindenkinek.Magyarországon meg pláne nincs normális munkahelyek. Nyugati statisztikai adatok is azt mutatják hogy ma már a fejlett nyugati országokban élő helyiek se nagyon találnak maguknak normális munkát csak alkalmit(1-2hét max 1-2 hónap) oda is csak azért veszi fel az embereket hogy javitsák a munkarőpiaci statisztikai adatokat utánna meg jól kirugják őket.Hát akkor egy külföldről érkező bevándorlónak szerinted mennyi esélye van arra mondjuk angliában v amerikában hogy talál magának normális állást.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!