Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » LIDL-be hogy mentetek dolgozni?

LIDL-be hogy mentetek dolgozni?

Figyelt kérdés
Online jelentkeztetek vagy személyesen kérdeztétek meg, hogy van-e felvétel?
2011. nov. 26. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Én interneten és egy hét után ott hagytam. Életem egyik legrosszabb döntése volt oda menni... Másnak lehet jó, de nekem nem volt az.
2011. nov. 26. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsi,de kicsit offolok: megvolt hozzá a kereskedelmi végzettséged? Én is jelentkeztem,igaz csak részmunkaidősre,de semmi visszajelzés nem érkezett.

Én már szinte bármit elvállalnék,ami törvényes,csak legyen munkám.

2011. dec. 1. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Személyesen nem foglalkoznak veled. Ha online jelentkezel és nem jelentkeznek vissza, és ezután telefonon érdeklődsz, akkor sem foglalkoznak veled. Még csak egy sajnos most nem nyert szövegű automata levelet sem küldenek. Mint ahogy a legtöbb cég m!agyarországon.
2011. dec. 2. 11:36
 4/4 A kérdező kommentje:

12:55-ös

Én is így vagyok vele... Elvileg nem kell hozzá kereskedelmi végzettség, legalábbis van egy ismerősöm, akit enélkül is felvettek.

2011. dec. 4. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!