Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik az a munkakör ahol a...

Melyik az a munkakör ahol a legtöbbet lehet keresni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok mindentől függ, évek száma, munkahely, stb.

Női munkára gondoltam, és szellemire, mint pl. tanár, óvónő, ilyenek.

Köszönöm! :) 14/L

2011. nov. 28. 19:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A rendezvényszervező megint olyan téma, ami bőven felejtős. Az emberek sokszor akkor sem veszik igénybe a szolgáltatásaikat, ha amúgy lenne rá pénz, viszont rengetegen tanulják ezeket. Ami amúgy is butaság, ugyanis egy esküvő megszervezéséhez nem kell más, csak sok jó kapcsolat és némi gyakorlat. Suliban tanulni minek?

Van még pár szak, ami esélyesen eszedbe fog jutni, és hamar verd ki a fejedből: kommunikáció, turizmus-vendéglátás és rokonai. Rengetegen tanulják, utána a nagy részük diplomás munkanélküli lesz.

2011. nov. 28. 20:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát most már végképp nem tudom. :/ De majd lesz valami.
2011. nov. 28. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Tanulj meg egy különleges nyelvet. Barátnőm hindi nyelven beszél, hétezer forintért ad órát.
2011. nov. 28. 21:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, csak nem biztos hogy sok és sűrűn lesz rá kereslet :D
2011. nov. 28. 21:28
 15/17 anonim ***** válasza:
A lányok 98% ilyen, mint a kérdező, sokat akar keresni, szellemi munkával, de ne legyen benne matek, kémia, fizika. Semmi olyan, amit tényleg keményen kell tanulni, és érteni is hozzá. Ilyen nincs.
2011. nov. 29. 13:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Fizikai munka smafu? Emelni, mindig csak emelni és aranyeres lehetsz!
2011. nov. 29. 14:27
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem teljesen azt mondtam, hogy ne legyen benne matek, kémia, fizika.

Amúgy meg nem azért "lettek kizárva" a fizikai munkák, mert én lenézem azt, vagy nem is tudom. Csak most egy olyan gimiben tanulok, ahonnan egyenesen vezet az út a felső oktatásba...

2011. nov. 29. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!