Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért velem ordibálnak,...

Miért velem ordibálnak, amikor én segítek a legtöbbet a szüleimnek?

Figyelt kérdés
államvizsga előtt állok, de annyi a feszültség, hogy így nem tudok készülni, dolgozom mellette, de nem kapok sok pénzt, ezért nem tudok elköltözni még, de keresek más munkát is, ami többet fizet bruttó 80-nál Pesten, de míg nem tudok elmenni, nem tudok hol lakni, és nem értem, miért én kapom a legtöbb rosszat, amikor én segítek a legtöbbet itthon, tanuláson és munkahelyen felül, öcsém és apám lógathatják a lábukat, de a végén mindig velem ordibálnak, és ha szólni merek, csak még rosszabb
2009. febr. 10. 20:37
 1/6 anonim válasza:
100%
Nalam ugyan ez volt a helyzet anyukammal es en arra az elhatarozasra jutottam h elfutok mielott rosszabra fordul...azota minden megvaltozott en lettem a legjobb gyerek a vilagon...addig turnod kell, amig nem talasz megoldast az elkoltozesre...sok sikert.
2009. febr. 10. 22:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy még így is anyu az, aki a leginkább mellettem áll, ha bármi van. Csak elég rossz, hogy én vagyok a lábtörlő is, ha összevesznek apámmal, vagy ha öcsém bosszantja fel.
2009. febr. 10. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is mindig így van. én tartom rendben a házat,mellette fősulira járok,anyának mindenben segítek,mégis mindig én vagyok a rossz,az öcsike meg a kedvenc...én is remélem mihamarabb elköltözök.más megoldás nincs...:S
2009. febr. 10. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Rád osztották a villámhárító szerepet, és ez már nem is fog megváltozni, amíg otthon laksz. A saját nyugalmad érdekében próbálj meg esetleg kicsit "kivonulni" a családi életből. Persze tudom, hogy ez nehéz, főleg akkor, ha lelkiismeretes vagy. Ezt nyilván ők is észrevették, és jó alany vagy, hogy levezessék rajtad a feszültséget.

Gondolj arra, hogy semmi sem tart örökké.

2009. febr. 10. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
próbáld "lazábbra " venni a helyzetet és vonulj el ,hogy neked most "tanulni" kell és kész, ne hagyd, hogy a fejedre nojenek.nyafogj egy kicsit, panaszkodj , hogy ennyit meg annyit kell tanulni stb. és valóban ez legyen az elso.kérd meg édesanyádat, hogy legalább az államvizsgáig támogasson aztán majd elkoltozol, ha ennyire rossz a helyzet.
2009. febr. 10. 23:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk is ocsem volt a szent gyerek, en meg a boszorka. en is ilyen korulmenyek kozott allamvizsgaztam, en azt tettem h magamra zartam az ajtot es megprobaltam kiszurni oket es csak tanulni. amiota en is elkoltoztem majd ocsikem osszeszedett egy tok hulye not azota fordult a kocka... en lettem a minta gyerek nagy hirtelen. es anyu jobb szeret azota nalam lenni mint tesomekkal lakni. egyszer eljon a te idod!! addig meg kitartas nincs sok hatra. kapsz majd egy jo allast akar Mo-n de akar korbe lehet nezni kulfoldon is, es ne torodj veluk h mit mondanak.
2009. febr. 11. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!