Weboldalra reklámelhelyezés? Pénzkereset?
Figyelt kérdés
Kérdésem az lenne, hogy van egy oldalam, arra milyen reklámhirdetéseket tehetnék ki, amik valóban fizetnek, és aránylag jól is? vannak ilyenek? tudnátok nekem linkelni párat? esetleg tapasztalat? előre is köszönöm!2011. szept. 13. 23:19
1/2 anonim válasza:
szia! én kb. 5 éve tettem ki néhány "állítólag fizető hirdetést" az oldalamra, de eddig egy ft-ot nem láttam, szóval ha van is ilyen, nehéz rábukkanni
2/2 anonim válasza:
Google hirdetések. Csak kérdés, hogy az oldalad milyen témával bír. Érdekes e mások számára, van e látogatottság, illetve abban a témában van e hirdető a google hírdetői között.
Elég jól optimalizálódnak a hirdetésej a honlapra.
Ha saját gépedről, amelyről regisztráltál, a honlapodra kattintasz, büntet a google!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!